Connect with us

Revistateo.ro

Obiceiuri proaste legate de pielea ta pe care trebuie sa le uiti vara asta

Frumusete

Obiceiuri proaste legate de pielea ta pe care trebuie sa le uiti vara asta

Obiceiuri proaste legate de pielea ta pe care trebuie sa le uiti vara asta

1. Uiti sa iti protejezi zonele sensibile cand te expui la soare. Ai impresia ca urechile sau gatul nu merita sa fie date cu lotiune de plaja. Acest obicei trebuie sa il stergi rapid din tolba obiceiurilor proaste cu care mergi la plaja. Motivul este evident: Zonele sensibile sunt cele mai expuse arsurilor si nu ti-ar placea sa suferi de o afectiune a pielii taman in zona urechilor sau a gatului.

2. Nu uita de procesul de hidratare si exfoliere a pielii, chiar daca esti bronzata. Exista un mit potrivit caruia a-ti face un peeling pe pielea recenta bronzata iti va elimina bronzul. Nimic mai fals! Exfolierea nu este atat de profunda insa are rolul important de a-ti curata pielea.

3. Nu adormi la soare, chiar daca ti-e extrem de somn. Stim ca suna foarte idilic sa dormi langa piscina sau pe nisipul fierbinte, cu sucul langa tine insa posibilitatea sa suferi o insolatie creste tocmai din cauza timpului in care te expui la soare. Tocmai ora siestei este cea in care soarele actioneaza cel mai agresiv toata ziua.

4. Foloseste creme de protectie solara chiar daca este noros afara. Soarele te pacaleste ascunzandu-se dupa nori si fii sigura ca actioneaza oricum. Anumiti medici spanioli spun ca 40% dintre cazurile de arsura solara s-au petrecut tocmai cand soarele era aparent plecat in vacanta cateva ore, acoperit de nori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top