Connect with us

Revistateo.ro

Sofia Vergara spune ca are un regret legat de frumusete. Este o greseala pe care multe femei o fac fara sa stie. Afla despre ce este vorba.

Frumusete

Ce regret are Sofia Vergara legat de frumusete? Multe femei fac aceasta greseala

Sofia Vergara, actrita de 44 de ani, a vorbit despre regretul ei legat de frumusete. Este vorba despre o greseala pe care multe femei o fac. Afla care este aceasta si cum o poti evita.

Ce spune Sofia Vergara despre regretul pe care il are in legatura cu frumusetea

Intr-un interviu, actrita din „Modern Family” a mentionat ca regreta faptul ca a folosit crema de protectie solara numai pentru a-si proteja zona fetei. Insa nu a aplicat crema pe gat si pe piept. „Am inceput sa folosesc pentru fata crema de protectie solara cand eram foarte tanara”, a declarat ea. „Regret ca nu am stiut ca trebuie sa o aplic si pe gat si pe piept”, a continuat Sofia Vergara. Este o greseala pe care multe femei o fac. Dermatologii recomanda folosirea cremei de protectie solara pentru a ne proteja de cancerul de piele. De asemenea, aceasta incetineste procesul de imbatranire a pielii.

Tot in cadrul acelui interviu, actrita din „Modern Family” a declarat ca nu ii place foarte mult sa faca sport, insa stie ca este necesar. Pe masura ce inaintezi in varsta, corpul tau are nevoie de miscare pentru a functiona asa cum trebuie. A spus ca actorul Ed O’Neill, colegul de la „Modern Family”, o motiveaza sa fie activa. Acesta face miscare in fiecare zi. Iar asta se vede. Desi are 70 de ani, se misca precum un barbat de 40 de ani, sustine actrita. De asemenea, Sofia Vergara a spus ca se plictiseste daca face acelasi antrenament mereu. Asa ca o data la sase luni il schimba.

In ceea ce priveste alimentatia, echilibrul este cheia. Mananca sanatos, insa din cand in cand se rasfata si cu ceva dulce. Nu ii lipsesc fructele si legumele. In plus, actrita a marturisit ca nu consuma sare cu o seara inainte de un eveniment pentru ca are o sensibilitate.

Articole pe aceeasi tema:

Dieta lui Mariah Carey. Vedeta a dezvaluit ca mananca doar doua alimente zilnic

Stilistul lui Beyonce te invata sa faci un selfie perfect

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top