Connect with us

Revistateo.ro

Drama celei mai urâte femei din lume

Inedit

Drama celei mai urâte femei din lume

Drama celei mai urâte femei din lume. A fost în permanență atacată, dar acum este protagonista unui film ce debutează la South by Southwest festival din Austin, Texas.

Într-o zi, pe când avea 17 ani, Lizzie Velasquez căuta pe internet videoclipuri muzicale, când a dat peste o înregistrare intitulată „cea mai urâtă femeie din lume”. Ce nu se aștepta să vadă era ca personajul principal să fie chiar ea. Era un clip de 8 secunde, vizualizat de peste 4 milioane de ori.

CITEȘTE ȘI: Boli care le afectează mai mult pe femei decât pe bărbaţi

„Am fost șocată, dar abia când am început să citesc comentariile a început să mi se facă rău”, povestește femeia. „De ce au păstrat-o părinții ei?”, spunea cineva, ori „omorâți-o în flăcări”, adăuga o altă persoană, iar lista continua. Unele comentarii sugerau chiar ca Lizzie să se sinucidă, ori că oamenii ar orbi dacă s-ar întâlni cu ea pe stradă. Velasquez nu s-a putut abține, așa că a citit fiecare comentariu.

sursa foto youtube.com

sursa foto foxnews.com

Femeia era obișnuită să fie criticată zilnic pentru felul în care arăta. Pentru că s-a născut cu două boli rare, lipodistrofie și Marfan, nu putea să se îngrașe, indiferent de cât de mult mânca. Acum, la cei 26 de ani, Lizzie cântărește aproape 27 de kilograme, nu vede cu ochiul drept, iar cu celălalt doar parțial și a trecut printr-o serie de operații dificile. Este lipsită de energie mai tot timpul și dacă se îmbolnăvește îi ia mult timp să se recupereze.

„Când eram mai mică și mă uitam în oglindă, îmi doream să îmi curăț boala de pe față și din corp. Uram să fiu așa pentru că mă durea foarte mult. Să ai doar 13 ani și să fii mereu terorizată pentru felul în care arăți este de nesuportat”, mai spune Lizzie.

Când s-a născut, Velasquez, din Texas, cântărea doar 1, 2 kg, iar doctorii le-au spus părinților că vor fi nevoiți să aibă grijă de ea toată viața ei, neștiind cât va mai trăi.

Fabuloasa poveste de dragoste a femeii poreclite „fata de magar”! Era considerata cea mai urata femeie din lume, dar s-a casatorit cu un barbat superb! Tanarul o iubea enorm

Grace McDaniels, cunoscuta ca fiind cea mai urata femeie din lume, a dus o viata normala, in ciuda malformatiei care i-a desfigurat chipul.

Femeia a calatorit mult, a avut un loc de munca la circ, a participat la diverse spectacole printre care si cel numit „spectacolul ciudatilor”, a fost casatorita si a avut un baiat.

Grace, sotul ei si baietelul lor

Grace a suferit de sindromul Sturge–Weber, o boala congenitala rara, de natura neurologica si dermatologica. Apartine unui grup de afectiuni denumit facomatoze, caracterizate prin boli ale sistemului nervos si ale pielii.

Aceste simptome apar in corelatie, deoarece, din punct de vedere embriologic, pielea si sistemul nervos se dezvolta din aceeasi foita embrionara, ectodermul.

Din cauza afectiunii, femeia a fost poreclita „fata de catar” si era cunoscuta drept cea mai urata femeie din lume.

Chiar si asa, Grace McDaniels a avut o viata frumoasa. Datorita mintii ascutite si personalitatii sale, aceasta a primit numeroase cereri in casatorie, insa doar un barbat a reusit sa-i topeasca inima.

Grace impreuna cu fiul sau

Cei doi au urmat cursul firesc al vietii, s-au casatorit si au avut impreuna un copil.

„Duc o viaţă normală, prefer să fiu casnică, să mă îngrijesc de casă, dar lumea spectacolelor este solicitantă, însă dinamică şi energică”, povestea Grace McDaniels intr-un interviu, scrie wowbiz.ro.

2 Comments

2 Comments

  1. razvan

    2015-03-15T23:51:21+02:00 at 2015-03-15T23:51:21+02:00

    Sunt nijte oameni fara cap cei ce o judeca daca nu o pot ajuta de ce no lăsa sa trăiască ea așa cum este oameni nebuni

  2. LEsslie sugi plea

    2018-01-28T17:58:40+02:00 at 2018-01-28T17:58:40+02:00

    ba ce urata e asta, sa moara in iad bagamia-s ++++ in nisip ca in ea nu intra nimic decat pietre si lemn. Pffaaaaii atsat trebuia++++ cadn era co timpo a dracu daca era copil u meu l-as fi c++++++ APA PLATA BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    –-
    Comentariul a fost moderat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top