Connect with us

Revistateo.ro

Instant

O femeie a mers la medic și a aflat că are ceva nemaivăzut în gura. Ce s-a descoperit

Un caz extrem de rar a fost semnalat de către jurnaliștii britanici de la Dailymail. O femeie de 63 de ani a mers la medic pentru a afla ce o deranjează atât de tare în gură, iar ceea ce au descoperit medicii depășește lumea științifică.

Un caz extrem de rar

Femeia a rămas ”însărcinată” cu 12 pui de calamar, după ce a mâncat o porție de fructe de mare la un restaurant cu specific din Marea Britanie.

Femeia le-a povestit medicilor că nu a exagerat cu porțiile, însă imediat după ce a terminat masa a simțit o durere ascuțită în gură, având senzația că ceva îi umblă pe gât și în podul gurii.

Medicii au examinat-o imediat pe femeie și au descoperit mai mulți pui de cefalopode atașați de cavitatea ei bucală, lipiți practic de obraji pe interior.

CITEȘTE ȘI: Arăta ca o femeie însărcinată în opt luni, dar în burta ei era cu totul altceva. Patru spitale au refuzat-o când au văzut despre ce e vorba

Ce boala a uterului ascunde balonarea. Tumora care creste incet, dar sigur

ÎNGROZITOR! Ce au găsit medicii în stomacul unui bărbat care suferea de constipație de mai mulți ani!

CAZ SOCANT. Violata de 110 barbati in 22 de ore, la 14 ani. De ce s-a simtit tanara “ca o eroina”

Au dezgropat o femeie ce fusese inmormantata in urma cu multi ani. Ce au gasit in cosciug este absolut…

Specialiștii au descoperit nu mai puțin de 12 pui de calamar, adică spermatofori de calamar, care au fost afectați de procesul de gătire al mâncării și și-au găsit în gura femeii un loc cald, prielnic pentru dezvoltarea ulterioară.

Astfel de cazuri sunt extrem de rare, dacă nu chiar imposibile, spun medicii. Așa ceva nu s-a mai pomenit în lumea medicală, și asta o spun doctori care s-au confruntat cu tot felul de ciudățenii de-a lungul carierei lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Instant

To Top