Connect with us

Revistateo.ro

Gestul incredibil făcut de un medic din România. Și-a împărțit salariul cu colegii

Stirile zilei

Gestul incredibil făcut de un medic din România. Și-a împărțit salariul cu colegii

Un medic din România a făcut un gest incredibil pentru colegii de la spital. Și-a împărțit salariul cu ei. Află detaliile despre acest caz din rândurile de mai jos.

Ce gest incredibil a făcut un medic din România

Medicul, sensibilizat de situația colegilor de la spital, care au primit mai puțini bani, a decis să își împartă salariul cu colegii. El și-a împărțit banii cu infirmierele. Astfel, una dintre colege, a scris pe contul ei de pe o rețea de socializare despre cazul incredibil.

“Acesta este un om cu suflet de aur căruia îi dorim ani sănătoși și viață lungă. Mulțumim din suflet domnule doctor pentru gestul dumneavoastră. Nu a facut nimeni în țară ce ați făcut dumneavoastră pentru noi. Personalul auxiliar medical vă mulțumește din suflet singurului medic care a împărțit salariul cu noi”, a fost mesajul scris de femeie pe contul ei de pe o rețea de socializare.

https://teotrandafir.com/actual/numarul-pensionarilor-din-romania-in-continua-crestere-care-este-impactul-asupra-populatiei-185302/

Medicul nu a vorbit prea mult pe marginea acestui subiect. Nici nu a spus despre ce suma a fost vorba.

“A fost un cadou amical pe care l-am făcut. A fost o chestie colegială. Este adevărat, am sărit în apărarea acestor necăjiti, pentru că este o nedreptate ce s-a întâmplat. S-au luat bani de la brancardieri, de la infirmiere și ni s-au dat nouă, medicilor. De fapt, statul nu a pus nici un ban în plus, ci a luat de la necăjiti și ne-a dat nouă”, a fost declarația medicului Mircea Duțescu pentru vrancea24.ro.

https://teotrandafir.com/actual/criza-fara-precedent-romania-a-cerut-ajutorul-nato-si-ue-ce-spun-autoritatile-situatia-e-foarte-grava-184460/

Gestul medicului nu a trecut neobservat. Cei care au beneficiat de ajutorul său au dorit să se cunoască povestea. Astfel, una dintre colegele ce a primit ajutor din partea medicului, a postat pe o rețea socială povestea incredibilă a medicului care le-a venit în ajutor colegelor care au primit salarii mai mici. Gestul să nu avea cum să nu aibă un ecou puternic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stirile zilei

To Top