Connect with us

Revistateo.ro

Instant

CAZ UNIC ÎN ISTORIA MONDIALĂ: Au găsit asta în burta unei fetițe de numai 5 ani!

Jurnalele medicale scot la iveală bizarerii incredibile: ceea ce au găsit medicii peruani în burta unei fetițe de numai 5 ani nu s-a mai pomenit niciunde. Povestea micuței Lina Medina a șocat lumea întreagă, fiind și astăzi un subiect de dezbatere.

Fetița s-a născut pe 27 septembrie 1933 și prezenta anomalii încă din primele luni de viață. Aceasta avea menstruație la numai 8 luni. Micuța care s-a născut în satul Paruange din Peru începea să aibă abdomenul extrem de umflat la numai 5 ani, familia acesteia crezând că suferă de vreo boală.

CITEȘTE ȘI: CE VIBRA ÎN BURTICA UNEI MAME I-A SPERIAT PE TOȚI

Lina însă era însărcinată: La numai 5 ani, aceasta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Pe 14 mai 1939 a venit pe lume un copilaș de 2,7 kilograme din burtica unei fetițe care în mod normal trebuia să se joace cu păpușile sau să umble la grădiniță.

Sursă foto: kanald.ro

Sursă foto: kanald.ro

Medicul care a ajutat-o pe micuță să îl aducă pe lume pe feciorul ei, Gerardo Lozada, apare în fotografia de mai sus alături de Lina și micuț. În această fotografie, fiul Linei are deja 11 luni, iar Lina împlinise deja 7 ani.

Povestea Linei însă a continuat extrem de interesant: la vârsta de 33 de ani femeia a adus pe lume un al doilea copil. Diferența de vârstă dintre primul și al doilea copil fiind astfel de 28 de ani, la numai 33.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Instant

To Top