Connect with us

Revistateo.ro

Cardi B este însărcinată în cinci luni

Star

Cardi B este însărcinată în cinci luni

Cântăreața Cardi B este însărcinată. Vedeta va aduce pe lume primul ei copil. Și-a anunțat sarcina într-un mod aparte. Rapperița în vârstă de 25 de ani a avut grijă ca toate privirile să fie îndreptate asupra sa când a dat vestea.

Cardi B este însărcinată în cinci luni

Cardi B a apărut la Saturday Night Live și le-a făcut tuturor o surpriză. Vedeta purta o salopetă albă, iar ținuta îi scotea în evidență burtica. Era evident că este vorba despre o sarcină.

Se pare că rapperița este însărcinată în cinci luni. Ea va deveni pentru prima dată mămică. Este logodită cu MIgos Offset.

CITEȘTE ȘI: Surpriza în showbiz! A născut în urmă cu doar câteva zile, dar nimeni nu a știut că este însărcinată!

CITEȘTE ȘI: Anca Lungu, însărcinată în 6 luni cu noul iubit!

CITEȘTE ȘI: Gina Pistol a răspuns la întrebarea: „E adevărat că ești însărcinată?” Cum va reacționa Smiley

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Mădălina Pamfile este însărcinată. A dezvăluit detalii despre sarcină

Surpriză în showbiz-ul românesc! Mădăina Pamfile va devini în curând mămică. Se pare că vedeta este hotărâtă să își întemeieze o familie și să se așeze la casa ei. A trecut peste divorț și acum a început un nou capitol în viață. A dezvăluit și faptul că este însărcinată și va avea o fetiță. Află detaliile din rândurile de mai jos.

Mădălina Pamfile va aduce pe lume o fetiță. Vedeta este însărcinată în 7 luni. Presa a scris încă din luna octombrie a anului trecut că vedeta va avea un copil. Vestea că va avea un copil a fost dată cu o anumită ocazie: aniversarea mamei sale. Mădălina Pamfile va deveni mamă pentru prima dată.

„Nu vreau să apar la TV momentan, nu dau interviu cu nimeni. Sunt un pic grăsuță. Da, sunt însărcinată. Sunt însărcinată în 7 luni. O să am o fetiță,”, a spus Mădălina Pamfile pentru Antena Stars.

Vedeta a divorțat anul trecut. La începutul acestui an, Mădălina s-a afișat cu noul ei iubit. Se pare că cel din urmă a contribuit la decizia vedetei de a vorbi despre sarcină.

Vedeta a trecut peste divorț și viața ei s-a schimbat în totalitate. Acum este foarte fericită. Până acum, sarcina vedetei a fost ținută ascunsă. A încercat să nu dea nimic de bănuit. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Sursă foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top