Connect with us

Revistateo.ro

Instant

Greseli pe care le poti face cand folosesti prezervativul

Prezervativul te protejeaza de o sarcina nedorita si de bolile cu transmitere sexuala. De aceea trebuie sa te asiguri ca il folosesti asa cum trebuie. Evita sa faci greselile de mai jos pentru ca totul sa fie in regula.

Ce greseli poti face cand folosesti prezervativul

Nu il verifici. Este ideal sa verifici termenul de valabilitate al prezervativului. De asemenea, asigura-te ca ambalajul este intact. Daca prezervativul este vechi sau a fost tinut intr-un loc nepotrivit, atunci latexul va fi distrus.

Crezi ca doua prezervative sunt mai sigure. Unii oameni cred ca daca vor folosi nu unul, ci doua prezervative, sunt mai protejati. Insa, in realitate, se intampla exact opusul. Cele doua se vor atinge si exista riscul ca amandoua sa se rupa.

Este pus in momentul nepotrivit. Trebuie pus inainte sa aiba loc contactul sexual. Altfel creste riscul de aparitie a unor boli cu transmitere sexuala si, nu in ultimul rand, poate sa apara o sarcina nedorita.

Foloseste marimea gresita. Daca va alege un prezervativ mic, atunci va fi greu sa il puna. Si, bineinteles, va fi incomod. Plus ca sansele ca prezervativul sa se rupa sunt foarte mari. Pe de alta parte, daca alege un prezervativ mare, atunci poate aluneca usor.

Folositi lubrifiantul gresit. Prezervativele se pot usca si astfel se pot rupe. De aceea este util lubrifiantul. Insa aveti grija sa nu folositi unul gresit. Evitati lotiunile de corp, uleiul pentru masaj sau alte produse de acest gen. Por slabi latexul.

Nu il folositi de fiecare data cand faceti sex. Prezervativul va fi util numai daca il veti folosi si numai cand il veti folosi. Daca uneori il folositi si alteori nu, atunci stiti care sunt riscurile. De aceea este important sa il utilizati de fiecare data.

Evita greselile de mai sus si nu vei risca nici sa capeti o boala cu transmitere sexuala, nici sa apara o sarcina pentru care nu sunteti pregatiti.

Articole pe aceeasi tema:

Prezervativul – informatii si utilizare despre cel mai popular mijloc de contraceptie

O mama a intrebat de ce a ramas fiica ei virgina insarcinata. Ce raspuns a primit de la un sexolog

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Instant

To Top