Connect with us

Revistateo.ro

Instant

Cazul care a șocat o lume întreagă! A fost ținută prizonieră de tatăl ei timp de 13 ani. Acum are 60 de ani și…

Cazul fetiței Genie a uimit o lume întreagă atunci când s-a descoperit că a fost ținută prizonieră de către tatăl său timp de 13 ani.

Caz șocant: a fost ținută închisă de tatăl ei timp de 13 ani

Fetița a fost tratată în mod abuziv de către tatăl său de la o vârstă fragedă, pentru că acesta i-a interzis să aibă orice fel de contact uman. A stat timp de 13 ani încuiată într-o încăpere cu geamurile pictate, în care i s-a interzis să vorbească cu cineva.

Genie s-a născut în Arcadia, California, în anul 1957. Tatăl său nu iubea copiii, a avut o copilărie urâtă, într-un orfelinat, deoarece părinții lui l-au abandonat.

Genie s-a născut cu Rh negativ și era subnutrită și la câteva luni părinții au descoperit că are probleme de vorbire, de aceea au dus-o la medic. Aceștia i-au recomandat să fie supravegheată de un specialist, însă tatăl nu a acceptat. Așa că a hotărât să o îngrijească așa cum știa mai bine.

Nu avea voie să se uite la televizor, purta scutec noaptea și dormea imobilizată, într-un sac de dormit. Tatăl său o hrănea numai cu mâncare de bebeluș, ouă fierte moi și lichide.

A fost, într-un final, salvată de autorități care au găsit-o izolată de restul lumii.

Femeia are acum 60 de ani și se află în grija statului California, unde duce o viață simplă și liniștită. Totuși a fost marcată pe viață de tratamentul abuziv al tatălui său.

Sursa: trendingposts.net

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Instant

To Top