Connect with us

Revistateo.ro

O femeie cu cancer în fază terminală și-a obligat soțul să se recăsătorească. Ce a aflat ulterior

Viata

O femeie cu cancer în fază terminală și-a obligat soțul să se recăsătorească. Ce a aflat ulterior

Cazul unei femei care l-a forţat pe soţul ei să se căsătorească cu o altă femeie deoarece credea că ea urma să moară de cancer, înainte de a descoperi că în realitate nu suferea de această boală, generează complicaţii în Iran.

Bautura anti-cancer o poate prepara oricine! Vezi ce contine!

După ce a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală, Mahtab, o femeie în vârstă de 35 de ani şi mamă a doi copii, i-a cerut soţului ei să se căsătorească cu o bună prietenă a ei, înainte de moartea sa. La puţin timp după aceea, noua soţie a rămas însărcinată.

Top 4 zodii care în luna martie vor avea și Luna de pe cer

S-a dovedit apoi că diagnosticul primit de Mahtab era fals, precizează Iran Newspaper.

Acum, Mahtab doreşte să se adreseze unui tribunal specializat în dreptul familiei pentru a îl obliga pe soţul ei, Mohamed, să divorţeze de noua soţie. Însă Mohamed se opune acestui plan.

În plin scandal s-a întâmplat asta! Ce au făcut Kamara și Oana după ce camerele de filmat s-au oprit

Mahtab spune că a dorit doar binele familiei sale şi că, în virtutea acelui diagnostic fals, a doua soţie a soţului ei trebuie să plece. Cazul reprezintă o speţă cu totul nouă, chiar şi pentru cei mai experimentaţi dintre avocaţii iranieni.

Cutremur uriaș în Mexic de 7.2 grade pe scara Richter

Potrivit presei locale, Mohamed a spus că atât el, cât şi noua soţie a lui s-au împotrivit sugestiei lui Mahtab, însă au fost presaţi de aceasta să se căsătorească, pentru a-i îndeplini astfel ultima dorinţă.

Însă acum Mohamed consideră că nu poate să o arunce pur şi simplu în stradă pe noua lui soţie însărcinată. El este de acord să susţină financiar ambele femei şi să locuiască alături de ele. Acest lucru este legal şi posibil în Iran, graţie legislaţiei islamice din această ţară. Însă Mahtab se împotriveşte acestui plan.

Judecătorul Behrus Mohadscheri, care a fost distribuit pentru a judeca acest caz, spune că în pofida deceniilor sale de experienţă profesională în dreptul familiei, procesul în cauză reprezintă pentru el un “teritoriu complet nou”.

Pentru a putea să asigure un proces imparţial, Behrus Mohadscheri a solicitat mai mult timp de gândire înainte de a se pronunţa în această speţă.

Sursa: Agerpres

Îți recomandăm și: Într-o dimineață, a aflat despre câinele ei că are cancer. Femeia, care făcuse și ea niște investigații medicale, a primit un telefon de la doctorul ei. Ce i-a spus medicul șochează o lume întreagă

Într-o dimineață, a aflat despre câinele ei că are cancer. Femeia, care făcuse și ea niște investigații medicale, a primit un telefon de la doctorul ei. Ce i-a spus medicul șochează o lume întreagă

O femeie a aflat că are cancer după ce câinele ei a fost diagnosticat cu aceeași boală gravă. Sara Page, în vârstă de 54 de ani, care a supraviețuit unui cancer la sân, a fost diagnosticată cu boala nemiloasă, la scurt timp după ce a aflat că Freyja, câinele ei, avea cancer la sân în fază terminală.

Sara Page, în vârstă de 54 de ani, a mers cu Freyja la veterinar când a simțit niște noduli în zona mameloanelor câinelui. Animalul suferea de o formă de cancer la sân, iar medicul îi mai dădea șase luni de viață, scrie metro, citat de Libertatea.

Povestea unui caine care nu doarme niciodata. Motivul i-a emotionat pe stapani

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Viata

To Top