Connect with us

Revistateo.ro

Soția lui Leo Iorga: „Îi mai trebuie 50.000 de euro pentru tratament”

Viata

Soția lui Leo Iorga: „Îi mai trebuie 50.000 de euro pentru tratament”

Starea de sănătate a lui Leo Iorga nu dă semne de ameliorare, ba dimpotrivă. Soția artistului a vorbit despre cum se simte cântărețul. Mai are nevoie de 50.000 de euro, pe puțin, ca să se facă bine!

Liderul trupei Compact suferă de mai mulți ani de cancer. A urmat numeroase tratamente, a dat o căruță de bani pentru a se face bine. Și-a schimbat stilul de viață, însă boala a revenit iar și iar.

„Starea de sanatate a lui Leo nu este deloc buna, ultimele rezultate in urma analizelor nu ne-au bucurat deloc! Plus ca se enerveaza foarte des, din cauza bolii, si tot asa. Cand stii ca esti cu securea deasupra capului, este si normal.

Acum ii mai trebuie iar 50.000 de euro pentru tratament. Trebuie sa faca un fel de radioterapie, iar fiecare sedinta costa 7.000 de euro (n.r – investigatii, cazare si transport).

El trebuie sa mearga sa faca asta intr-o tara din Uniunea Europeana sau in Turcia”, a spus soția lui Leo Iorga pentru click.ro.

CITESTE SI: Draga Olteanu Matei, internată de urgență la spital

Mădălin Ionescu, revoltat pe medicii de la Salvare: „Mi-au lăsat tatăl în mijlocul străzii”

Ce rol a jucat Divinitatea în ascensiunea lui Leo Iorga

„Eu zic că divinitatea a jucat un rol esenţial, ca la fiecare dintre noi de altfel. Bineînţeles că eu mi-am propus să devin cineva.

Cineva pe undeva pe-acolo prin perimetrul muzical, dar am fost toboşar, până când, dintr-un restaurant unde cântam, m-a săltat formaţia Cargo, de unde m-a săltat formaţia Compact… (De unde l-a săltat Schimbul 3 şi de unde l-am săltat şi noi.

Adică a fost săltat mereu, spun râzând colegii din Pacifica). Lucrurile astea nu sunt întâmplătoare zic eu, niciodată pentru nimeni, cel puţin aşa consider eu”, a declarat recent pentru Mediafax.

Leo Iorga este unul dintre cei mai emblematici cântăreți din România. Solistul care în prezent colaborează cu trupa Pacifica a lansat o serie de șlagăre pe care le cântăm și astăzi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Viata

To Top