Connect with us

Revistateo.ro

fiica lui andrei gheorghe

Viata

Fiica lui Andrei Gheorghe face dezvăluiri despre tatăl ei: „Te speria”

Fiica lui Andrei Gheorghe, Katarina, și-a revenit cu greu din șocul veștii că tatăl ei nu mai este. Andrei Gheorghe a fost incinerat de curând, iar fata lui și-a făcut curajul și a vorbit despre relația ei cu Andrei, despre cum și-l amintește astăzi când fizic nu mai e.

Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe: „Mă trezea la 3 dimineața și mergeam să dăm drifturi în parcări”

„El m-a crescut de la vârsta de 8 ani. Noi ne înţelegeam foarte bine. ,,Eu îl copiam un pic la comportament. Şi într-o zi mi-a spus: ,,Katarina, tu nu ai tupeul şi bagajul meu ca să poţi să îmi duci mie atitudinea”, a declarat Katarina pentru spynews.ro.

„El era foarte dulce şi un om foarte cumsecade. Mi-a făcut copilăria un lucru magic. Îmi amintesc că mă trezea la 3 dimineaţa cu fraţii mei şi mergeam să dăm drifturi în parcări la mall.

Au fost câteva momente în care când s-a supărat pe mine, eu mai aveam puţin şi fugeam din casă. Doar felul în care se uita la tine, te speria. Când am reuşit să îl privesc în ochi, am ştiut că atunci nu mă va mai intimida nimeni”, își mai amintește tânăra îndoliată.

Continuarea articolului, după recomandarea de mai jos:

https://teotrandafir.com/net/fosta-sotie-a-lui-andrei-gheorghe-mesaj-tulburator-am-vorbit-cu-o-seara-inainte-186665/amp/

„Eram într-o tabără de muzică. Am fost foarte distrusă. Am căzut pe jos, a fost chiar foarte urât şi un şoc oribil. Nu am putut să accept faptul acela. După 3 zile am acceptat şi eu faptul că a murit”, a adăugat fiica regretatului om de radio.

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 58 de ani, pe data de 20 martie. Întrucât era dorința lui, acesta nu a fost înhumat, ci incinerat, lucru care a provocat numeroase polemici în dezbaterea publică.

Nu este singura personalitate care a preferat incinerarea și a cerut de la familie să i se respecte dorința. Și regizorul Sergiu Nicolaescu a fost incinerat, deși de multe ori se declara creștin ortodox. La vremea aceea, în media a existat un adevărat scandal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Viata

To Top