Connect with us

Revistateo.ro

Viata

Ce scrie pe certificatul de deces al lui Andrei Gheorghe

S-a aflat ce scrie pe certificatul de deces al regretatului jurnalist Andrei Gheorghe. Pe certificatul medico-legal nu este precizată, așa cum se aștepta toată lumea.

Pe certificatul de deces este scris „cauză neprecizată”, notează presa mondenă. Dorința lui Andrei Gheorghe a fost clară: acesta a vrut să fie incinerat, iar trupul său a fost ridicat astăzi de la IML și dus la crematoriu.

CITESTE SI: Gestul făcut de fosta soție a lui Andrei Gheorghe înainte ca jurnalistul să fie incinerat

Sursa fotografiei cu certificatul de deces: romaniatv.net

Cum își amintește Dan Negru de Andrei Gheorghe

Dan Negru a vorbit despre Andrei Gheorghe și a făcut o serie de mărturisiri la care nimeni nu se aștepta.

Acesta a spus că Televiziunea Română l-ar fi refuzat pe Andrei Gheorghe din cauza danturii sale, într-o postare scrisă recent.

„TVR nu s-a delimitat de Marina Almășan care a spus că televiziunea publică l-a refuzat pe Andrei Gheorghe din cauză că avea dantura stricată.

Deci, e adevărat! Și e grav! Cunosc profesioniști admirabili în TVR, dar am cunoscut și politruci trecători care n-au legătura cu breasla asta.

Ăstora, care nu cunosc lumea televiziunii, le spun că sunt celebre negocierile dintre vedete și televiziuni pe seama defectelor fizice: ABC a pus la cale slăbirea lui Oprah, TF1 a negociat cu Seal o posibilă operație estetică a feței care-i este brăzdată de cicatrici.

Azi, o dantură stricată se repară în câteva zile, dar o vedetă-brand se construiește în câțiva ani.

Mie, nea Tomiță, cel mai bun om de machiaj din istoria televiziunii din România îmi construia o fațăa de HD, la TVR fiind, în vremurile în care HD era SF. De asta îmi place să cred că NU dinții lui Gheorghe au speriat TVR-ul. Gura lui, poate, dinții, nu!”, a scris Dan Negru.

Andrei Gheorghe și-a prevestit moartea?

În octombrie 2015, Andrei Gheorghe a purtat un dialog cu fanii de pe Reddit, unde a răspuns la o întrebare complicată: „Cum te vezi peste cinci ani?”.

Răspunsul lui Gheorghe dat acum 3 ani a fost: „Mort”. Se pare că jurnalistul simțea că nu va mai trăi mult, iar astăzi acel răspuns care părea sarcastic capătă alt contur.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Viata

To Top