Connect with us

Revistateo.ro

Divers

Decizia Bisericii după incinerarea lui Andrei Gheorghe

Deși inițial preoții Bisericii Ortodoxe au spus că în cazul unei persoane incinerate nu se face slujbă de înmormântare, ei bine Andrei Gheorghe va avea parte de o slujbă de înmormântare.

Preotul care oficiază slujba este un preot rus. Visarion Alexa, preot în Biserica Ortodoxă a declarat la Antena 3 că acest preot nu aparține Bisericii Ortodoxe Române și nu este nici în subordinea Patriarhiei Moscovei.

„Ideea că judecata de apoi se va face și în trup este validă. Peste milioane de ani, și trupul ars și cel îngropat vor arăta la fel. (…)

Slujba va dura în jur de 40 de minute. Este o slujbă completă, normală, fără nicio diferență. Pentru că noi nu înmormântăm trupul după incinerare, ci după,” a declarat Adrian Singurov, preotul care este prezent la incinerarea lui Andrei Gheorghe.

CITEȘTE ȘI: Praful saharian a colorat cerul Capitalei în roșu. Imagini apocaliptice

Gestul făcut de fosta soție a lui Andrei Gheorghe înainte ca jurnalistul să fie incinerat

Bărbatul din Argeș care și-a sechestrat familia timp de două săptămâni, reținut. Adevărul a ieșit la iveală după ce una dintre fete a reușit să scape

Așadar, jurnalistul are parte de slujbă de înmormântare, chiar dacă nu va fi îngropat conform canoanelor bisericești, ci incinerat.

„Vorbeam în fiecare zi pe facetime. Am vorbit înainte cu o seară să vadă un film cu Măriuca, una din fetele noastre.

Era așa senin și împăcat, era liniștit. Mi-a spus cu câteva zile că se simțea liniștit și împăcat.

Era foarte ok. El nu pleca niciodată fără mașini de acasă, toate mașinile erau în garaj. Avea un fel de… cred că i-a lipsit medicina preventivă, acele controale anuale.

E straniu cumva pentru că el a fost analizat tocmai de instituția care e în măsură să ne spună care a fost cauza decesului”, a declarat Petruța Gheorghe pentru Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Divers

To Top