Connect with us

Revistateo.ro

Divers

Cei care își iau rămas bun de la Ionela Prodan, întâmpinați la capelă de un ecran mare cu imagini cu artista

La Capela Cimitirului Bellu, toți cei care și-au luat rămas bun au avut parte la intrare de ceva nemaivăzut.

Anamaria a avut grijă ca oamenii să și-o amintească pe mama ei așa cum era: veselă, frumoasă, energică și pozitivă.

Astfel că organizatorii priveghiului de la Capelă au pus un ecran mare pe care apar imagini cu Ionela de la ultima ei zi de naștere, ținută în octombrie.

Ionela Prodan s-a stins din viață luni, 16 aprilie, la ora 21 la Spitalul Elias din Capitală. Artista suferea de cancer pancreatic. Deși dădea semne de revenire, așa cum spun cei care au vizitat-o la spital, Ionela s-a dus foarte repede imediat după ce a ieșit din comă.

Denisa Nechifor a dezmințit o serie de informații apărute despre Ionela Prodan

Prietena Anamariei Prodan, celebra Denisa Nechifor, a spus ieri la TEO SHOW că artista nu a fost conectată niciodată la aparate. Aceasta a fost pusă de Ana să dezmintă o serie de informații care au apărut în spațiul public.

CITESTE SI: Elena Merișoreanu a izbucnit în lacrimi la televizor. Ce mărturisire a făcut despre Ionela Prodan

Va fi prezent Laurențiu Reghecampf la înmormântarea soacrei sale? Care este programul antrenorului

„Am fost la capelă. Eu am venit pentru Ana. E tare, e puternică. E foarte tare. Era pregătită într-un fel, pentru că nu ești pregătită niciodată. Dincolo de suferință trebuie să pregătească absolut totul.

A primit azi noapte multe mesaje. A spus că niciodată nu a primit atât de multe mesaje. Erau încurajări de la oameni pe care îi cunoștea și de la oameni pe care nu îi cunoștea.

Gândește-te că mama ei a murit în brațele ei, cu ea de mână. A murit la 21 seara. În ultimul an a fost o luptă pe toate planurile. Avea foarte mare grijă de ea. Doamna Ionela avea tot timpul grijă de ceilalți. Era foarte activă, era în mișcare în permanență.

CITESTE SI: Melodia care va fi cântată la înmormântarea Ionelei Prodan. Cine e artista invitată la momentul despărțirii

Mi-a zis Ana să vin să spun lucrurile adevărate. S-a scris că a fost la aparate, că ar fi murit. Eu am văzut-o cu ochii mei, am fost în vizită la spital.

Ana vrea să lămurească ce s-a întâmplat. Vrea ca oamenii să rămână cu imaginea mamei ei așa cum a fost și așa cum este realitatea ei până la urmă”, a declarat Denisa pentru Teo Trandafir.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Divers

To Top