Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Anamaria Prodan, prezentă la parastasul de 9 luni al mamei sale

De 9 luni de zile, Ionela Prodan le cântă îngerilor. La parastasul marii artiste a participat la cimitirul Bellu din Capitală și fiica acesteia, Anamaria Prodan, îmbrăcată în negru și vizibil emoționată.

Anamaria a purtat o pereche de ochelari încercând să își ascundă lacrimile, absolut normale deși s-a obișnuit cu ideea că mămica ei nu mai este.

Anamaria s-a ocupat de toate detaliile parastasului, dorind să ducă la bun sfârșit toate datinile creștinești în astfel de momente.

„Nu știu cum voi trăi fară ea. Cea mai mare bucurie a ei am fost noi. Când ne vedea pe noi râzând, întinerea. Îmi spunea eu când o sa mor o merg în rai, eu visez că acolo o să cânt. A plecat atât de lin.

Atât de tare s-a chinuit să promoveze cultura românească, încât atunci când venea la noi (n.r. America) în vizită a spus eu aici am să acasă, eu sunt româncă.”, a declarat Anamaria Prodan la Pro TV imediat după moartea mamei sale.

”Și-a dorit tare mult să trăiască și am crezut până în ultima secundă că o să o salveze”, spune Anamaria.

Ionela Prodan s-a născut în Dolj şi a fost dăruită cu un timbru aparte. Şi-a început cariera în 1969, când s-a remarcat la prima ediţie a festivalul ″Maria Tănase ″⁣ unde a şi câştigat marele premiu.

Cu firea sa deschisă şi veselă, Ionela Prodan a cucerit uşor inimile românilor care se bucurau să o asculte şi o răsplăteau cu aplauze.

”Atât de multă lume o iubea şi oamenii fugeau după maşina să o atingă, era o nebunie. Dădeam oamenii la o parte să ajung la mama, a iubit-o atâta lume, incredibil″, spune Anamaria.

În ’90 a devenit şi realizator al unei emisiuni de folclor la Radio România, iar mai târziu la Tele 7 ABC, însă câteva decenii s-a dăruit publicului. O lungă perioadă a cântat în duet cu un alt mare artist îndrăgit: Ion Dolănescu.

Ionela Prodan s-a căsătorit la 24 de ani şi imediat după ce a născut-o pe Anamaria a suferit un teribil accident de maşină. Au urmat 3 luni de comă, dar a crezut mereu că cineva acolo sus a vrut ca ea să trăiască.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top