Connect with us

Revistateo.ro

Anamaria Prodan, mesaj impresionant: „Suntem trecători prin viață...”

Staruri

Anamaria Prodan, mesaj impresionant: „Suntem trecători prin viață…”

Zilele trecute, Anamaria Prodan a ajuns din nou la spital cu probleme de sănătate, iar cum le-a transmis prietenilor săi virtuali un mesaj emoțioant.

La aproape trei luni de când și-a pierdut mama, fiica Ionelei Prodan a transmis un mesaj care a ajuns la sufletul tuturor.

„Să nu uitaţi: suntem trecători prin suflet, prin timp, prin vise, prin sentimente, prin oameni, prin greutăţi, prin bucurii, prin succes, prin singurătate, prin viaţă”, este mesajul transmis de Anamaria Prodan despre mama ei.

Zilele trecute, Ana i-a speriat pe toți atunci când i s-a făcut rău în timpul filmărilor emisiunii „Gospodar fără pereche”.

Citește și: Anamaria Prodan, de urgență la spital!

„După ce a stat două ore în mașină cu telefonul în mână, Ana a coborât și a mers direct către producătorul emisiunii. Au discutat preț de câteva secunde și apoi impresara a revenit la autoturismul cu care se deplasa.

Spre surprinderea echipei, palidă și fără vlagă, ea a plecat în trombă direct la Spitalul Floreasca, la Urgență.

Totul după ce, dimineața, în jurul orei 7.00, Prodanca se simțea bine, era zâmbitoare la machiaj și chiar și-a făcut un live pe adresele de socializare”, au dezvăluit persoane de la fața locului.

Medicii i-au făcut controale amănunțite, se pare că nu au reușit să îi dea un diagnostic clar

„Durerile de cap s-au accentuat în ultima periodă, astfel că imediat ce a ajuns la clinică, Ana a fost trimisă la investigații. I s-a făcut un consult amănunțit, o encefalogramă, dar și un EKG (n.r. electrocardiogramă) pentru a vedea dacă are probleme și cu inima sau cu tensiunea.

În urma primelor rezultate, i s-a prescris un tratament medicamentos, dar și o perioadă de repaus total de la activitățile profesionale.

Nu putem spune cu exactitate ce se întâmplă cu impresara, cert este că diagnosticul este unul incert și ea ar trebui să respecte indicațiile doctorului”, au spus surse apropiate impresarei pentru wowbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top