Connect with us

Revistateo.ro

Laurențiu Reghecampf, primele mărturisiri despre pierderea tatălui

Staruri

Laurențiu Reghecampf, primele mărturisiri despre pierderea tatălui

Laurențiu Reghecampf a avut parte numai de lovituri de la viață de la începutul anului. Și-a pierdut tatăl, iar la scurt timp soacra.

Cum toate relele vin una după alta, acum trebuie să aibă grijă de soția lui, care a ajuns de urgență la spital după ce i s-a făcut rău. Antrenorul iubit de o Românie întreagă a vorbit pentru prima oară despre marile cumpene din viața sa.

„La tata a fost o problemă acum doi ani de zile când a avut un atca cerebral. (…) S-a întamplat, asta este, viaţa merge înainte, am încercat să o încurajez pe mama fiindcă nu a fost uşor, mai ales ea staând doi ani şi jumătate langa el. Asta este, toţi trecem prin momentul asta”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

„A fost tragedie cu Ionela, mama Anei. Au fost două, trei săpămâni când toate s-au petrecut foarte repede.

CITESTE SI: Cristi Borcea a dus-o pe Valentina Pelinel în vacanță. Destinația, un mister

Anamaria Prodan, gest emoționant în memoria mamei sale

Noi fiind tot timpul împreună, ne petreceam timpul cu tata, cu mama, cu Ionela. Trebuie să trecem peste, avem patru copii, iar bebe nu înţelege momentele astea”, a completat Laurenţiu Reghecampf.

Ce spun medicii despre starea Anamariei Prodan

Joi de dimineață, Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău la filmările emisiunii „Gospodar fără pereche”.

Vedeta se afla lângă Călărași când a început să se simtă rău, iar producătorii au decis să întrerupă filmările pentru ca aceasta să își revină. Iată ce s-a întâmplat înainte să ajungă la spital, potrivit persoanelor care au fost martore la acest moment:

„După ce a stat două ore în mașină cu telefonul în mână, Ana a coborât și a mers direct către producătorul emisiunii. Au discutat preț de câteva secunde și apoi impresara a revenit la autoturismul cu care se deplasa. Spre surprinderea echipei, palidă și fără vlagă, ea a plecat în trombă direct la Spitalul Floreasca, la Urgență.

Totul după ce, dimineața, în jurul orei 7.00, Prodanca se simțea bine, era zâmbitoare la machiaj și chiar și-a făcut un live pe adresele de socializare”, au dezvăluit persoane de la fața locului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top