Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Anamaria Prodan își apără fiica de jignirile internauților

Anamaria Prodan este ca o leoaică. Își apără familia cu dinții, mai ales că în ultima vreme, mulți dintre internauți au uitat de bunul simț și lansează jigniri și acuzații demne de dispreț.

Prezentatoarea de la PRO TV nu s-a mai putut abține după ce fiica ei a fost atacată în permanență în mediul online și le-a răspuns tuturor celor care nu încap de familia ei.

„Ana, dragă, înțeleg că ești mândră, dar nu așa se măsoară performanța. E foarte ușor să reușești când ai totul pus pe tavă, când ești împins de la spate și ai și conexiunile necesare.

Adevărata performanță se măsoară în cei care pornesc de la zero, fără nimic, și totuși ajung atât de departe. Aceia chiar au mult potențial, de departe. Aceia chiar au mult potențial. restul sunt doar rezultatul părinților”, i-a scris un internaut.

„Ce greșit vorbești! Munca părinților se reflectă în reușitele copiilor. Este meritul copilului meu că a ajuns nr. 1! Nu a ajuns o drogată sau o bețivă de bani gata! Adevătrata performanță o fac cei care au 7 ani de acasă. Cei care ajung în vârf. Pentru copilul meu, numele familiei ei atârnă cumplit de greu!

Copilul meu, ca și mine, nu a uzat de acest nume și a muncit de 10 ori mai mult decât un copil normal ca să demonstreze că e bună! Copilul meu a fost ales de Dolce and Gabbana nu pentru că este fata Anamariei Prodan! Ci pentru faptul că este o profesionistă desăvârșită, o fată superbă, deșteaptă și cuminte!”, a fost răspunsul Anei.

CITEȘTE ȘI: Bobby Păunescu și Alice Peneacă au divorțat oficial

Busu revine pe micul ecran

Bravo, ai stil începe în seara de Revelion!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top