Connect with us

Revistateo.ro

Leo Iorga, momente frumoase cu sotia, in Turcia. FOTO

Stiri

Leo Iorga, momente frumoase cu sotia, in Turcia. FOTO

Solistul trupei PACT, Leo Iorga, si-a dus sotia in Turcia, unde a cantat in cadrul unui festival international.

Iubirea dintre Leo si Paula a fost tot timpul in centrul atentiei opiniei publice. Cantaretul de 54 de ani care a invins cancerul la plamani este acum un om fericit, iar momentele pe care le-a trait recent la Istanbul, alaturi de sotia sa, vor fi cu siguranta memorabile peste ani si ani.

Paula a postat cateva fotografii din mini-vacanta petrecuta in Turcia, unde Leo Iorga a sustinut un recital. Femeia cu care solistul fostei trupe Compact are doi copii a vrut sa se mandreasca cu familia ei si a publicat pe Facebook mai multe poze din vaxanta.

leo-iorga-momente-frumoase-cu-sotia-in-turcia-foto-2

Leo a revenit ieri in Romania, pentru ca are de sustinut un concert intr-un club din Constanta sambata aceasta, noteaza ziarul Click. Spectacolul va fi organizat in memoria lui Ioan Gyuri Pascu.

leo-iorga-momente-frumoase-cu-sotia-in-turcia-foto-1

Leo Iorga, despre cancerul la plamani pe care l-a invins

„E o boala perfida asta. Dumnezeu m-a dus de mana la spital. Medicul meu chirurg a fost prof. Ioan Cordos. Am racit si colegii mei la fel, dar s-au tratat. Eu nu m-am tratat, am dat-o inainte cu tigarile. La petreceri foarte lungi se intampla sa fumez si 4 pachete de tigari pe zi. Dar in general fumam doua pachete pe zi.

Factor agravant a fost de 80 la suta fumatul. Am fumat 32 de ani. Raceala nu-mi trecea. Eu cred ca cel mai determinant lucru a fost o inspiratie divina. In meseria noastra, eu, cel putin, sunt delasator. A fost o raceala normala, cu tuse, nu aveam dureri nimic.

Nu scuipam sange, nimic. Era o tuse seaca. Radiologul a zis ca nu ii place ce vede acolo. Si de acolo am urmat linia impusa de medici”, a povestit Leo Iorga la CANCAN TV, in anul 2012.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top