Connect with us

Revistateo.ro

Star

Soția lui Leo Iorga vorbește despre starea de sănătate a artistului

Leo Iorga, solistul tripei Compact a împlinit 54 de ani duminică, pe 2 decembrie. Nevasta artistului a căror probleme de sănătate le știm cu toții a vorbit despre starea cântărețului.

„Leo este când bine, când rău cu sănătatea. Ieri, de ziua lui de naştere, a avut spectacole. Ne-am luat un cadou la comun pentru că de Sfântul Nicolae este şi ziua mea şi am decis să facem acest lucru.

Nu a mai fost sunat de Florenţa deloc, din câte ştiu eu. Şi-a dat seama că a greşit plus că nu mai are şanse deloc să fie împreună. Pe trecut, Leo Iorga, soţul meu, a pus cruce de multă vreme”, a spus Paula pentru Click.

În luna mai, soția a spus că Leo mai avea nevoie de 50,000 de euro pentru tratament

„Starea de sanatate a lui Leo nu este deloc buna, ultimele rezultate in urma analizelor nu ne-au bucurat deloc! Plus ca se enerveaza foarte des, din cauza bolii, si tot asa. Cand stii ca esti cu securea deasupra capului, este si normal.

Acum ii mai trebuie iar 50.000 de euro pentru tratament. Trebuie sa faca un fel de radioterapie, iar fiecare sedinta costa 7.000 de euro (n.r – investigatii, cazare si transport).

El trebuie sa mearga sa faca asta intr-o tara din Uniunea Europeana sau in Turcia”, a spus atunci soția lui Leo Iorga pentru click.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top