Connect with us

Revistateo.ro

Leo Iorga are probleme de sănătate. Nu a putut urca pe scenă

Star

Leo Iorga are probleme de sănătate. Nu a putut urca pe scenă

Leo Iorga suferă de cancer de mai mult timp. . Din păcate, din cauza acestor probleme de sănătate, nu mai poate face ceea ce îi place: nu mai poate cânta. Boala l-a împiedicat să urce pe scenă așa cum planificase.

Leo Iorga suferă de mai mulți ani

Leo Iorga are robleme de sănătate de mai mult timp. Își dorește foarte mult să cânte alături de trupa lui de suflt: The Scorpions. Din păcate, din cauza bolii, nu se știe dacă va putea face lucrul acesta.

Cântărețul le dă emoții și colegilor de trupă. Trebuia să cânte duminică seara în Piatra Neamț. Sâmbătă, cântărețul nu a putut urca pe scenă alături de trupa Compact B. Nici duminică nu a fost o zi grozavă pentru Leo Iorga. Artistul în vârstă de 53 de ani credea că poate urca pe scenă. Din păcate, lucrul acesta nu s-a întâmplat din cauza problemelor sale de sănătate. În weekend, Leo Iorga nu a putut fi pe scenă așa cum și dorea.

CITEȘTE ȘI: Soția lui Leo Iorga: „Îi mai trebuie 50.000 de euro pentru tratament”

CITEȘTE ȘI: Leo Iorga, momente frumoase cu sotia, in Turcia. FOTO

Deși își dorește foarte mult să fie pe scenă și să facă ceea ce îi place mai mult, boala și-a lăsat amprenta asupra coprului său. De asemenea, oboseala acumulată în ultima vreme și-a spus cuvântul. Totuși, artistul speră să poată fi prezent la concertul trupei Compact B, care va cânta la deschiderea concertului trupei The Scorpions.

Din păcate, Leo Iorga încă se luptă cu o boală necruțătoare: cancerul. De mai mult de 7 ani suferă de cancer pulmonar. Ultimele analize făcute de artist nu au deloc rezultate îmbucurătoare.

Se pare că medicii i-au propus să fie supus unui tratemt revoluționar în Turcia. Dar, pentru a face asta, are nevoie de bani. Mai exact, de 50.000 de euro. Paula, soția artistului, își dorește foarte mult să îl ajute. Face tot posibilul pentru a-și salva partenerul de cuplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top