Connect with us

Revistateo.ro

Leo Iorga a primit o veste devastatoare.

Net

Leo Iorga: „Dumnezeu sǎ te aibǎ în paza Sa acolo Sus, Generale!”

Artistul Leo Iorga a primit o veste devastatoare. Un prieten apropiat s-a stins din viață. Artistul a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant, însoțit de o poză cu prietenul său.

Leo Iorga și-a pierdut un prieten drag

În vârstă de 53 de ani, Leo Iorga, care se luptă cu nemilosul cancer, a mai primit o veste tristă. Remus Andrei Ladau, prietenul apropiat al cântăreţului, a murit în urmă cu trei zile, în urma unui infarct.

Pe o reţea de socializare, Leo Iorga a scris un mesaj înduioşător şi emoţionant. De asemenea, reacţiile şi părerile de rău au fost generate imediat.

„Drum bun, prietene! Dumnezeu sǎ te aibǎ ȋn paza Sa acolo Sus, Generale!”, a scris Leo Iorga pe o reţea de socializare.

Leo Iorga, despre momentele grele

Anul trecut, artistul a fost în Cuba pentru a urma unele tratamente pentru boala de care suferă. Artistul, care suferă de ani de zile de cancer, s-a întors din Cuba optimist, după ce a primit vești mai bune de la medici.

CITEȘTE ȘI: LEO IORGA, dupa a doua operatie pe creier. Vezi ce a spus sotia sa la TEO SHOW!

”Revin pe scenă ca să fac bani, deşi am mari ameţeli de la vaccinul anticancer. La concertul de la Cluj-Napoca o să mă duc cu avionul pentru că starea de sănătate nu-mi permite să merg cu maşina. La drum lung, îmi amorţesc picioarele şi este foarte dificil pentru mine.

Nu am renunţat la tratamente, mai fac şi citostatice, cam o dată la o lună. Trebuie să strâng vreo 10.000 de euro ca să mă întorc, peste şapte luni, la control, la clinica din Havana”, a spus celebrul într-un interviu celebrul solist, diagnosticat în 2011 cu cancer pulmonar.

Leo Iorga nu știe dacă se va vindeca

Leo Iorga este conştient că duce o luptă grea cu nemiloasa boală:

”De scăpat nu ştiu dacă o să mai scap de cancer, nu există tratament pentru boala mea. Unii au scăpat, dar nu ştiu prin ce combinaţie. Sunt mai mulţi factori care fac omul să fenteze moartea: liniştea din familie, serviciul, dar şi dorinţa ta de a trăi”, a mai adăugat el.

Leo Iorga este sprjinit de colegii săi de la trupa Pact, dar și de soția Paula, cu care este de 28 de ani căsătorit.

Leo Iorga este un muzician român, vocalist al formației PACT by Leo Iorga & Adi Ordean.

Începe să cânte la 14 ani ca toboșar în trupa liceului „Ioan Slavici”. Până în 1985 colaborează cu grupul „Pacific”.

În 1988 cântă lead vocal la grupul Cargo lansând hiturile „Brigadierii”, „Povestiri din gară”; „Erata”. Din toamna lui 1988 până în 1996, lead vocal al grupului Compact în componența Leo Iorga, Adrian Ordean , Vlady Cnejevici , Teo Peter, Emil Laghia și Leluț Vasilescu, formație catalogată de Florian Pittiș și de mulți alții drept „formula de aur a Compactului”.

Cu Leo Iorga vocal, trupa Compact cântă la festivalul „Mitt Ein Ander” la Berlin în 1989. Trei turnee în Republica Moldova (1988, 1990, 1992). În 1990 participă la turneul „British Rock for Romania ” alături de trupele Crazy Had , Jesus Jones, Skin Games.

În 1992 participă la festivalul „Rock ’92” alături de două nume celebre ale rockului mondial: Uriah Heep și Ian Gillan Band, iar în 1993 susține două concerte (în Brașov și Sofia) alături de legendara trupă Nazareth. În 1994 cântă la „Skip Rock Festival” alături de celebrul grup Jethro Tull. În 1993- ’94-’95, turneul Marlboro Music alături de Holograf, Iris, Direcția 5.

Din 1997 până în anul 2001 a cântat alături de Adrian Ordean, George Patranoiu , Mario Ticlea , Bobiță Stoica , Anca Neacșu, Irina Nicolae, Paul Pampon Neacșu, Cătălin „Bibanu” Dalvarea, Andi Savastre în formația Schimbul 3.

Din 2003 cântă alături de Pacifica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top