Connect with us

Revistateo.ro

Net

Melodia care va fi cântată la înmormântarea Ionelei Prodan. Cine e artista invitată la momentul despărțirii

La înmormântarea Ionelei Prodan se va cânta o melodie de jale. O mare artistă este invitată să cânte la clipa despărțirii.

Este vorba despre Elisabeta Ticuță, care va cânta melodia „Iartă-mă, Dumnezeul meu!”. Ionela Prodan va fi condusă pe ultimul drum joi la ora 12 la Cimitirul Bellu din Capitală.

Ionela Prodan s-a stins din viață luni, 16 aprilie, la ora 21 seara. În momentul despărțirii de cele lumești, alături de interpretă a fost fiica ei.

Ionela a murit ținând-o de mână pe Anamaria. Artista suferea de o formă agravantă a cancerului pancreatic.

Elena Merișoreanu ne-a dezvăluit câteva lucruri neștiute înainte de înmormântarea Ionelei Prodan

Înainte de Paște, cântăreața de muzică populară dădea semne de revenire. Artista a fost internată la Terapie Intensivă după Paște, ne-a spus prietena ei Elena Merișoreanu.

„Aseară am aflat că a murit la scurt timp. M-a sunat cineva și nu am crezut. Mi-a confirmat Anamaria, fata ei, după aceea. A fost o femeie puternică, îmi povestea toate necazurile.

O știu de 50 de ani, dinainte să se căsătorească cu fostul ei bărbat, Tănase. I-am cunoscut mama, frații, cumnații, am dormit la ea de nenumărate ori la Dăbuleni.

Și acum țin minte accidentul pe care l-a avut acum vreo 38 de ani cred. A trecut prin foarte multe probleme.

CITESTE SI: Rugăciunea spusă de Anamaria Prodan pentru Ionela Prodan înainte să moară

Denisa Nechifor, despre cum a primit Anamaria Prodan vestea morții mamei sale: „A murit în brațele ei”

Ultima dorinţă a Ionelei Prodan. Ce i-a spus unui politiacian înainte să intre în comă. “Mă prăpădesc, dar vreau să primesc…”

EXCLUSIV! Ionela Prodan, inainte sa moara, a luat-o pe Anamaria de mana si i-a zis…

Chiar acum se fac trei săptămâni de când am fost la ea la spital. Ea era foarte slabă, era în anticameră. Era foarte coerentă. Mi-a zis că va trece peste asta, dar nu a fost să fie.

Nu mi-am imaginat că se va stinge atât de repede. După Paști am sunat-o pe Anamaria că voiam să o văd. Mi-a zis că nu pot merge la spital că era la Terapie Intensivă.

Eu aveam convingerea că se va face bine. Fetele au fost plecate pe afară, nu vreau să dau nume, au încercat să facă ceva pentru mama lor și cu alți medici. Vă dați seama cât de greu e pentru ele, mai ales pentru Ana care a avut și socrul înmormântat.

Îmi doresc ca Dumnezeu să le întărească”, ne-a declarat în exclusivitate Elena Merișoreanu. VEZI AICI DECLARATIILE INTEGRALE ALE ELENEI MERISOREANU PENTRU REVISTA TEO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top