Connect with us

Revistateo.ro

Net

Și-a sunat soțul din mașina cuprinsă de flăcări și i-a spus că nu va scăpa. Cuvintele lui i-au salvat viața

Nichole Jolly, o asistentă din orașul Paradise, Statele Unite, acolo unde în ultimele zile flăcările au făcut zeci de victime, se afla la spital când a izbucnit incendiul ce a făcut ravagii în California. Femeia a reușit să le ajute pe colegele ei să salveze 60 de pacienți, în timp ce flăcările ucigașe, denumite Camp Fire, se apropiau de zona în care se aflau, potrivit Digi24.ro.

După ce i-au condus pe oameni într-o zonă de siguranță, s-au urcat în mașini și au plecat spre o zonă mai sigură, așa cum li se spusese. Mașina ei a luat foc și atunci a realizat că este posibil să nu scape cu viață din incendiu.

„Am început să conducem și mașina mea a luat foc și a fost total cuprinsă de flăcări. Taxiul s-a umplut de fum. L-am sunat pe soțul meu și i-am spus: Cred că o să mor, te iubesc, spune-le copiilor că îi iubesc. Mi-a spus: Nu muri, fugi. Am închis telefonul, m-am dat jos din mașină, flăcările îmi atingeau pantalonii”, a declarat Jolly.
Cuvintele lui au motivat-o să lupte și să se salveze, chiar dacă se afla în mijlocul haosului.

„Am fugit la mașina prietenei mele cele mai bune și am văzut cum se topea sub ochii mei. Nu am putut deschide ușa, pentru că mânerul din plastic se topise. Și am bătut în geam, nu a răspuns, și m-am gândit că este moartă. Nu puteam sta acolo, focul era lângă mine, pantalonii mei începeau să ardă”, a mai spus asistenta, fără să știe că în mașină nu se afla nimeni, prietena ei fiind salvată.

Nichole a reușit să fugă și să se urce în spatele unei mașini de pompieri, care au stins flăcările care deja îi cuprinseseră pantalonii. Femeia a primit o pătură termoizolantă, însă pericolul nu era nici pe departe trecut.

Un buldozer a reușit să elibereze drumul și așa a reușit Nichole să ajungă din nou la spital. Mai târziu, a reușit să își revadă soțul, iar acum este ușurată pentru că micile cuvinte ale lui au ajutat-o atât de mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top