Connect with us

Revistateo.ro

O adevărată lecție de viață! Ce a făcut un băiețel după ce a zgâriat o mașină cu trotineta

Inedit

O adevărată lecție de viață! Ce a făcut un băiețel după ce a zgâriat o mașină cu trotineta

O adevărată lecție de viață! Povestea copilului care a zgâriat cu trotineta o mașină, a devenit virală pe Facebook. Gestul copilului este unul atât de frumos și de neașteptat, încât unele persoane care i-au aflat povestea au crezut că este fictivă. Însă cel care a postat pe Facebook povestea a confirmat pentru Adevărul că este cât se poate de reală. Iată despre ce este vorba.

Un băiețel care a zgâriat mașina unui bărbat ne oferă o adevărată lecție de viață

Un tânăr din Maramureș, stabilit în Cluj-Napoca, a vorbit despre copilul care a făcut un gest incredibil. Bărbatul a scris pe Facebook povestea și a postat și o imagine. A devenit virală șa scurt timp. Mai jos găsești povestea relatată de bărbat.

„Aştepta cuminte, iar în mânuţa lui erau 120 lei şi mai avea câteva monede a câte 10 bani şi 50 bani. Voia să işi dea toţi banii, nu să fugă, la fel ca adulţii care lovesc o maşină şi mai au permis de conducere! Vreau să vă spun că acel stop era spart deja şi necesita schimbat de către mine, dar acest copil nu a plecat fără să îşi plătească greşeala făcută.

Verişorul meu l-a ridicat de jos şi i-a mulţumit cu lacrimi în ochi pentru lecţia acordată de un copil unui adult şi, bineînţeles, bănuţii au rămas la copilaş. Sunt convins că aceşti bănuţi au fost economisiţi pentru a putea cumpăra ceva din ei pentru că este un copil!”, a scris tânărul.

Unele persoane care au citit povestea, nu au crezut că este adevărată. Tânărul care a scris pe Facebook a fost contactat telefonic de către cei de la Adevărul. A spus că totul este adevărat. Gestul copilului l-a impresionat pe tânăr. Tocmai de aceea a scris despre cele întâmplate.

Acum, tânărul care a spus povestea copilului vrea să îl găsească pe cel mic, sau pe părinții lui, pentru a primi o diplomă din partea unei autorități publice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top