Connect with us

Revistateo.ro

I-au vandalizat mașina! Bianca Drăgușanu: „Mi-au tăiat cauciucurile”

Staruri

I-au vandalizat mașina! Bianca Drăgușanu: „Mi-au tăiat cauciucurile”

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente de panică. Zilele trecute, vedeta a avut parte de o experiență neplăcută. Mașina ei a fost vandalizată, iar autorii sunt, deocamdată, necunoscuți.

„Am imprumutat masina de la un prieten de-ai mei. Glumind, mi-a spus ca poate asa reuseste sa o si vanda, costa doar 65.000 de euro. Cine stie, poate ma bag si in afaceri cu masini. Aveam nevoie de masina asta, a mea a patit-o”, a declarat Bianca pentru wowbiz.ro.

„Mi-au fost taiate cauciucurile. Normal, m-a ajutat amicul meu, Valentin, cel de la care am imprumutat, pentru o zi-doua, masina, si mi-a dus-o la reparat. Nu inteleg cum s-a intamplat, cum mi-a taiat cauciucurile si de ce a facut cineva asta…”, a mai declarat Drăgușanu.

CITESTE SI: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, despărțiți. Ce se va întâmpla cu fetița lor

Claudia Pavel a dezvăluit motivul despărțirii de tatăl copilului ei

Bianca Drăgușanu a dezvăluit motivele rupturii de Victor

„Lumea face titluri din intro-urile pe care le fac în fiecare zi. Tot ce spun eu ajunge să fie un titlu de ziar personal.

Eu nu dau vina pe presă însă. Foarte bine punctat. Decizia despărțirii noastre a fost bine cântărită de amândoi. De câteva luni tot încercăm să salvăm această relație.

El rămâne acel bărbat minunat de care eu m-am îndrăgostit. E un tată minunat și ne iubește pe amândouă foarte mult.

Se pare că ceva a încetat. Nu cred că s-ar pune problema că cineva a înșelat pe cineva. La noi nu s-a pus problema de așa ceva. Discuțiile despre asumarea și începerea unei noi vieți le-am avut cu mult timp înainte.

Și el a fost de aceeași părere. Despărțirea a fost de comun acord. Nu a zis: de azi nu te mai iubesc. Vom ține unul la celălalt toată viața. Are un copil cu mine, totuși.

Ne-am dat seama de foarte mult că anumite lucruri nu mai merg între noi. În general oamenii se despart pentru că nu le face plăcere să petreacă mult timp împreună. Comunicarea poate deveni defectuoasă. Poate că începi la un moment dat să vrei altceva, simți că nu mai ești adorată, admirată, împlinită lângă omul de lângă tine.

Eu pledez zilnic în emisiunea mea pentru iubirea adevărată, iar eu când încerc să fac anumite lucruri vine așa un val de critici. Eu fac exact ceea ce spun. În momentul în care faceți ce spuneți și ce simțiți vă puteți declara liniștiți și fericiți.

Sunt într-o liniște interioară. Am discutat cu Victor. Am analizat situația din toate unghiurile. Ne-am gândit în primul rând la copilul nostru. Am zis: nu mai bine încercăm să fim fericiți separat?

Nu vreau să dau vina pe timp și că muncim amândoi de ne sar capacele. Mie îmi place ceea ce fac, o fac din tot sufletul. Pur și simplu am fost contratimp și contra sens.

Această situație există dinainte ca eu să fiu prezentatoare. E mai de de mult. Am încercat amândoi să ne dăm șanse. Ne-am iubit. Repet, familia rămâne.

De prin luna decembrie am avut o discuție. De 1 Martie nu mi-a adus un Mărțișor. Am primit doar flori. Cred că i-am indus cumva asta, asta m-a deranjat.

Victor poate să vină și cu iubita lui. Suntem niște oameni civilizați, totuși. Nu știm ce ne rezervă viitorul. Viața mea este una minunată”, a spus Bianca la TEO SHOW.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top