Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Cătălin Botezatu și-ar fi dorit un copil cu Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu a vorbit despre Bianca Drăgușanu în termeni laudativ și a spus un lucru uimitor: și-ar fi dorit din tot sufletul să fi avut un copil cu fosta prezentatoare de la Kanal D.

„Nu am avut timp. Într-o relaţie nu este loc de doi oameni celebri… De trecut numai de bine. Aş fi făcut un copil cu ea pentru că e o femeie frumoasă, e o femeie mişto…

Ar fi ieşit un copil frumos. Dar niciodată nu spune niciodată. Adevărul este că depinde doar de mine.

Glumesc! Bianca este o femeie extraordinară care a avut multe de învăţat de la mine, care demonstrează că poate. Mai departe… voi, publicul, sunteţi judecătorii”, a declarat el pentru revista Viva.

Cătălin Botezatu, aspru cu vedetele din România

„Eu urăsc când le văd pe artistele astea a le noastre cu blugii ăia zdrenţuiţi până sus, că li se vede „mizdu”, li se vede lenjeria de proastă calitate şi îşi mai lasă şi nişte laţe la pantaloni… Horror! În plus nu-şi pun şi ele nişte tocuri înalt ci ghete, să le „taie” şi piciorul.

Eu mor, sincer, când le văd aşa, dar, deh, asta e România. Eu nu pot să le educ eu le spun doar că sunt naşpa şi îmi asum asta. Am zis! Uite, de Delia sau de Loredana nu am ce să zic.

Au stil, au ştaif. Şi Buble îmi place, ador piesele ei. În 99% dintre cazuri mi-a plăcut cum a fost îmbrăcată şi o singură dată am criticat-o, că nu mi-a plăcut. Am apreciat însă că nu s-a supărat, ca altele”, a declarat Bote pentru wowbiz.ro.

CITESTE SI: Smiley și femeia visurilor sale: „Se mai schimbă cu trecerea timpului”

Daniel Buzdugan îi ia apărarea Patriarhului Daniel în controversa Catedralei Mântuirii Neamului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top