Connect with us

Revistateo.ro

Lecție de viață dată de un copil maghiar la Cluj

Inedit

Lecție de viață dată de un copil maghiar din Cluj

Un copil maghiar ne oferă o lecție de viață de zile mari. În timp ce mulți politicieni se folosesc de anumite teme pentru a-i învrăjbi pe români și maghiari, un copil ne arată cât de mult greșim în abordarea acestui ”conflict”.

Un utilizator de Facebook a postat o fotografie cu un băiat care era căzut cu trotineta. Părea o poză normală, însă această imagine (foto articol) ascunde o poveste impresionantă.

„La prima vedere, pare o simpla poza cu un baietel cazut cu trotineta. Haideti sa va spun povestea acestei poze:

Azi o colega trece pe langa masina verisorului meu si il anunta ca in spatele masinii, un baietel il asteapta.

El coboara sa vada care este problema, si il vede pe copilas, stand jos si asteptand cu rabdare ca proprietarul masinii sa vina ca sa discute cu el si sa isi repare greseala facuta.

A trecut cu trotineta pe langa masina si din greseala a dat in stop si dupa cum se vede, o parte din el a cazut jos.

CITESTE SI: Fabuloasa poveste de dragoste a femeii poreclite “fata de magar”! Era considerata cea mai urata femeie din lume, dar s-a casatorit cu un barbat superb! Tanarul o iubea enorm

Ștefan Bănică Junior, mărturisiri emoționante despre seniorul Bănică

Voia să își dea toți bănuții

Astepta cuminte, iar in manuta lui erau 120 lei si mai avea cateva monede a cate 10 bani si 50 bani. Vroia sa isi dea toti banii, nu sa fuga la fel ca adultii care lovesc o masina si mai au permis de conducere!

Vreau sa va spun ca acel stop era spart deja si necesita schimbat de catre mine, dar acest copil, nu a plecat fara ca sa isi plateasca greseala facuta.

Verisorul meu l-a ridicat de jos si i-a multumit cu lacrimi in ochi pt lectia acordata de un copil, unui adult si bineinteles banutii a ramas la copilas si sunt convins ca acesti banuti au fost economisiti pt a putea cumpara ceva din ei, pt ca este un copil!

De cele mai multe ori scoatem in evidenta doar rautatile si suntem de cele mai multe ori #rasisti, iar acest copilas, nu stia bine Romana pentru ca este Ungur, dar caracterul bine slefuit de parintii lui si educatia extraordinara dobandita pe parcursul anilor, azi a iesit la iveala.

Respect pt parintii acestui copilas si in primul rand lui pt acest gest!

Problema cu Ungurii din ” #tinutulsecuiesc „, cand acea domnisoara nu a dorit ” sa il serveasca pe Romanul nostru, a fost atent dezbatuta si mediatizata, sunt curios daca aceasta postare o sa ajunga la fel de mediatizata si daca #Ministeruleducatiei este dispus sa premieze acest copil si pe parintii lui pentru educatia acordata.

Va rog sa dati share la aceasta postare si sa ajutam la rasplatirea acestui copil, asa cum se cuvine!!”, a scris internautul pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top