Connect with us

Revistateo.ro

Net

Va fi prezent Laurențiu Reghecampf la înmormântarea soacrei sale? Care este programul antrenorului

Una dintre întrebările momentului în ce privește înmormântarea Ionelei Prodan este dacă Laurențiu Reghecampf, soțul Anamariei va fi prezent sau nu la momentul despărțirii.

Laurențiu Reghecampf are un meci decisiv la arabi

Nu de alta, dar ieri antrenorul se afla încă în Qatar, în condițiile în care soacra lui a murit luni seara.

Aseară, trupa pe care o antrenează fostul antrenor al FCSB a jucat în Liga Campionilor Asiei. Sâmbătă, la două zile după înhumarea Ionelei Prodan, Reghe are un meci crucial pentru titlu. Este vorba de echipa lui, Ajman, și jocul se dă în penultima etapă a campionatului, deci nu are cum să lipsească.

Laurențiu Reghecampf ar avea de mers 10 ore cu avionul, notează presa centrală. În Liga Camionilor Asiei Al Wahda nu mai avea oricum nicio șansă la calificare. Echipa antrenorului român este la 4 puncte distanță de liderul Al Ain. Practic, Reghecampf trebuie să își pună toată concentrarea pe câștigarea meciului dacă vrea titlul cel mare pentru echipa lui.

CITESTE SI: Anamaria Prodan vrea să o îngroape pe mama ei cu ordinul Steaua României

Denisa Nechifor, despre cum a primit Anamaria Prodan vestea morții mamei sale: „A murit în brațele ei”

EXCLUSIV. Elena Merișoreanu face dezvăluiri în premieră despre moartea Ionelei Prodan. Ce au făcut fetele artistei pentru ea și nu știa nimeni

EXCLUSIV. Mioara Velicu, îndurerată de moartea Ionelei Prodan: „Mi-am pierdut și eu mama și știu cum e”. Cum și-o amintește pe cântăreață

În contextul acestui meci important, s-ar putea ca Laurențiu să nu vină în România joi pentru a participa la înmormântarea soacrei sale asta pentru că ar face 20 de ore pe drum, dus-întors. Se știe că atât jucătorii cât și antrenorii au nevoie de o minte limpede pentru a juca, deci de multă odihnă înainte de o partidă.

Ionela Prodan va fi înmormântată joi, la Bellu

Ionela Prodan va fi înmormântată joi la ora 12, la Cimitirul Bellu. Artista va fi condusă pe ultimul drum de prietenii și rudele sale. Vedeta va fi îngropată lângă soțul pe care l-a pierdut acum mulți ani, domnul Tănase.

Ieri, sute de persoane au mers la Capela Cimitirului Bellu pentru a-și lua rămas bun de la marea artistă. Oamenii au dus flori și lumânări în cinstirea memoriei sale.

Anamaria Prodan se ocupă de tot ce înseamnă înmormântare, căci sora ei este plecată în Statele Unite, iar despre activitatea soțului ei tocmai am descris mai sus anumite detalii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top