Connect with us

Revistateo.ro

Ce s-a întâmplat cu Alina Vidican după divorțul de Cristi Borcea

Net

Ce s-a întâmplat cu Alina Vidican după divorțul de Cristi Borcea

După scandalul cauzat de sarcina Valentinei Pelinel, Alina Vidican a divorțat de Cristi Borcea. În anul 2016 cuplul s-a despărțit după cinci ani de căsnicie. Dar ce s-a întâmplat cu fosta soție a lui Cristi Borcea?

Ce s-a întâmplat cu Alina Vidican?

Alina Vidican a plecat în America. Locuiește acolo după ce a divorțat de Cristi Borcea care are un băiețel cu Valentina Pelinel. Copilul lor se numește Milan. În SUA, fosta soție a afaceristului își reface viața. Fotomodelul s-a mutat împreună cu cei doi copii în Florida.

Numele lui Cristi Borcea apare într-un nou triunghi amoros

Numele lui Cristi Borcea apare într-un nou scandal cu iz sexual. Fostul acționar la Dinamo București a fost bănuit că ar fi lăsat gravidă o femeie cunoscută în spațiul public.

Afaceristul a fost suspectat că ar fi lăsat-o însărcinată pe partenera lui Secureanu, fosul manager al Spitalului Malaxa.

Presa de azi scrie că numele lui Borcea figurează în povestea de amor dintre Adrian Florin Secureanu și iubita lui, Eugenia Chiriac, zisă „Vrăbi”.

CITEȘTE ȘI: Mesaj sfasietor de sustinere al fetei lui Cristi Borcea pentru tatal ei

Triunghiul amoros a fost scos la iveală de jurnalistul Cătălin Tolontan. Conform ziaristului de la Gazeta Sporturilor, în 2017, Secu i-a cerut iubitei sale să meargă să ceară bani de la Borcea.

Între Vrăbi și omul de încredere al lui Borcea s-ar fi aprins flăcările iubirii. După câteva luni, s-a aflat că iubita fostului manager de la Malaxa este gravidă.

„Du-te să iei niște bani cu împrumut de la Borcea!”, i-a spus Secureanu iubitei lui, Eugenia Chiriac. Fostul manager de la Spitalul „Malaxa” era în arest, în primăvara lui 2017. Vorbește la telefon cu Cristi Borcea, și el aflat în închisoare.

Borcea dă dispoziții, prin intermediari, ca împrumutul să ajungă la Vrăbi. Dar, în întâlnirea care are loc chiar în locuința dinamovistului, între Vrăbi și unul dintre oamenii de încredere ai lui Borcea se țese rapid o poveste pasională. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top