Connect with us

Revistateo.ro

Net

Unde ajunge averea soților Maleon. Testamentul clarifică totul!

Soții Maleon s-au sinucis lăsând în urmă multe semne de întrebare. La unul dintre ele s-a răspuns. Jurnaliștii ieșeni au descoperit ce se întâmplă cu averea familiei.

Fostul director al BCU și soția lui și-au lăsat toată averea Universității „Alexandru Ioan Cuza”. Cel puțin acesta era zvonul care a apărut după moartea celor doi. Lucrurile stau, în realitate, altfel.

Aceștia și-ar fi făcut testamentul încă de vara trecută. Cel mai probabil, casa și terenul familiei situate pe strada Alistar nr. 4 nu vor intra în proprietatea Universității.

Acestea vor fi vândute de către banca de la care profesorul a împrumutat niște bani pentru construirea imobilului. Terenul pe care a fost ridicată casa are 300 de metri pătrați ca suprafață.

CITESTE SI: Fotomodelul Ginevra Gallone-Latte a murit la doar 18 ani într-un accident

Proprietarii maşinilor cu numere de înmatriculare ce conţin literele Q şi W ar putea fi scutiţi de sancţiuni

Pe teren s-a aflat și casa părinților lui Bogdan Maleon. În 2012, Bogdan și Anda Elena Maleon au luat un credit prin programul Prima Casă în valoare de 56,000 de euro de la o bancă.

Ziarul de Iași scrie că soții Maleon au depus toată documentația la agenția băncii din Copou unde aveau creditul. Împrumutul, contractat pe 19 aprilie 2012, era însoțit de un contract de garantare cu drept de ipotecă 50% a băncii, 50% a Ministerului Finanțelor Publice, prin Fondul Național de Garantare.

Toți s-au întrebat dacă această dublă sinucidere a fost stabilită de comun acord

„Ei aveau o relație mai complicată, nici nu știu cum să spun. Eu mă înțelegeam foarte bine cu ei, discutăm multe.

Nu pot să spun că îmi povesteau despre certurile lor, dar îmi dădeau de înțeles că uneori nu sunt chiar în relații bune.

În general, era o familie liniștită, dar nimeni nu a stat să îi urmărească în casă lor”, a precizat un apropiat de-al familei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top