Connect with us

Revistateo.ro

Elena Merișoreanu uimește din nou: „Am visat că Ionela mă chema la ea”

Staruri

Elena Merișoreanu uimește din nou: „Am visat că Ionela mă chema la ea”

Elena Merișoreanu a povestit un vis care a speriat-o foarte tare. Cântăreața de muzică populară le-a povestit celor de la ziarul Click că a visat-o pe Ionela Prodan și i-ar fi spus să meargă lângă ea, acolo sus.

Elena Merișoreanu a fost profund afectată de pierderea colegelor ei de breaslă. Mai întâi s-a stins din viață Ileana Ciuculete, apoi s-a dus la cele veșnice buna ei colegă și prietenă de ani buni, Ionela Prodan.

„Am visat-o și pe Ileana Ciuculete”

Recent, Elena a mărturisit că a visat-o pe Ionela. „Am visat-o pe Ionela Prodan cum venea dintr-o mulţime de oameni. Mi-a zis să vin şi eu lângă ea. M-am trezit speriată din vis!”, a declarat pentru ziarul Click.

„Am visat-o şi pe Ileana Ciuculete, anul trecut, la 10 zile după ce s-a stins din viaţă. Eram undeva, lume foarte multă.La un moment dat, o văd şi zic: «Vai, Ileana, dar ce ie frumoasă ai! E nouă?» Şi când mă uit în jos, văd că avea o fustă foarte scurtă.

I-am şi zis: «Vai de mine, dar te faci de râs». Ileana a zâmbit şi mi-a spus: «A, da, lasă că vine Cornel (n.r- soţul ei) şi mi-o aduce, că am uitat-o acasă». Apoi s-a uitat la mine şi m-a rugat să fac colivă şi să îi dau şi ei”, a mai spus artista.

CITEȘTE ȘI: Mesajul postat de Andreea Marin după dispariția lui Cristian Țopescu

Elena Merișoreanu, momente de cumpănă: „Am început să mă tăvălesc pe jos…”

„Nu mi-am imaginat că se va stinge atât de repede. După Paști am sunat-o pe Anamaria că voiam să o văd. Mi-a zis că nu pot merge la spital că era la Terapie Intensivă.

Eu aveam convingerea că se va face bine. Fetele au fost plecate pe afară, nu vreau să dau nume, au încercat să facă ceva pentru mama lor și cu alți medici. Vă dați seama cât de greu e pentru ele, mai ales pentru Ana care a avut și socrul înmormântat.

Îmi doresc ca Dumnezeu să le întărească”, ne-a declarat Elena Merișoreanu după moartea Ionelei Prodan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top