Connect with us

Revistateo.ro

Si sora Anamariei Prodan a renuntat la doliu. Aceasta nu mai poarta haine negre mai ales ca in familia impresarei femeile se imbraca mai mult in alb.

Staruri

Și sora Anamariei Prodan a renunțat la doliu

Pentru Anamaria Prodan și Anca, sora ei, lucrurile nu mai sunt la fel decând mama lor, Ionela Prodan a plecat dincolo.

Cele două au renunțat la doliu pe rând. Prima oară a fost Anamaria, iar acum Anca i-a urmat exemplul. Anamaria a declarat că doliul nu se ține cu haine negre, ci în suflet.

„Nu a trecut decat cateva zile, si fata sa a ales sa se duca la intalnirile profesionale in culori tipatoate. Traditia este alta, sa poarte doliu un an sau hai pana la pomana de 40 de zile sa se conformeze”, au comentat oamenii răutăcioși pe rețelele online.

„Ana a ingrijit-o pe Ionela Prodan pana in ultima clipa! A renuntat la viata ei pentru a fi langa mama, a hranit-o si a ingrijit-o ca pe un copil. Apoi, tot ce a tinut de inmormantare a cazut in sarcina sa, fiindca Anca, sora cea mica, era in America, iar Reghe, sotul ei, in Emirate!

Femeile poartă alb în familia Ionelei Prodan

E adevarat ca acum nu mai poarta doliu, dar putini stiu ca in familia lor nu se respecta aceasta traditie, din contra, femeile poarta alb, in semn de puritate. Cu toate acestea, Anamaria a imbracat haine negre timp de noua zile, cat spune in Biblie!

CITESTE SI: Momente grele pentru Anamaria Prodan la parastasul Ionelei Prodan. Impresarei i s-a făcut rău

Elena Merișoreanu a visat-o pe Ionela Prodan! Ce i-a spus la 40 de zile de când a plecat dintre noi

S-a temut, poate, de gura lumii”, au dezvaluit apropiatii impresarei, conform wowbiz.ro.

„Ionela Prodan a plecat dincolo si fetele sale nu mai tin doliu, dar nu trebuie condamnate pentru acest lucru! Cantaretei nu i-au placut niciodata traditiile de acest gen.

Poate tocmai de aceea, ea le-a cerut, fiicelor pe patul de spital, ca daca se va intampla ceva cu ea, sa se imbrace asa cum vor simti, fiindca asa trebuie. Sa nu se ia dupa dupa ce vor spune tot felul de persoane, ea stie ca iubirea si amintirile sunt in suflet, nu in port”, au povestit prietenii artistei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top