Connect with us

Revistateo.ro

Sexul face minuni pentru piele si par! Iata care sunt motivele

Relatii

Sexul face minuni pentru piele si par! Iata care sunt motivele

Cu siguranta ai mai auzit pana acum ca sexul este grozav pentru frumusete. Noi avem si argumentele care dovedesc ca acest lucru chiar este valabil! Studii efectuate recent arata faptul ca femeile care fac sex in mod regulat au o piele mai catifelata si mai stralucitoare si un par des si bogat. Uite in ce masura sexul face minuni pentru piele si par!

1. La fel ca si oricare alta activitate fizica sexul imbunatateste circulatia sangelui si mareste cantitatea de oxigen care ajunge la tesuturi. O circulatia sporita inseamna o pielea care radiaza, care este mult mai fina si mai sanatoasa. De aceea activitatea sexuala regulata contribuie din plin la mentinerea aspectului placut al tenului si nu numai.

2. Stresul este dusmanul principal pentru piele si par si acest lucru a fost dovedit. Sexul reduce efectele negative pe care stresul le are asupra pielii, te relaxeaza si ajuta la eliberarea hormonilor fericirii. Estrogenul eliberat in timpul orgasmului mareste nivelul de colagen, substanta vitala pentru prevenirea ridurilor.

3. Foarte multe studii au arata faptul ca activitatea sexuala intensa imbunatateste abilitatea organismului uman de a absoarbe si metaboliza nutrientii in mod eficient. In acest mod corpul dispune de mai multe vitamine si minerale, esentiale pentru par si unghii puternice.

4. Se pare ca sexul contribuie chiar si la marirea buzelor! Asta datorita fluxului crescut de sange, care ajunge peste tot in timpul activitatii sexuale, inclusiv la nivelul buzelor.

5. Poate cel mai grozav beneficiu obtinut in urma unei partide de sex este un somn odihnitor. Stim prea bine ca odihna este principalul factor care contribuie la bunastarea pielii si a parului.

Sursa foto: essaysofafrica.com

Citeste si: Iata 4 mituri despre sex, pe care cel mai probabil inca le crezi!

Activitatea sexuala are un rol foarte important atat pentru sanatatea organismului, cat si pentru bunul mers al unei relatii. Din pacate, anumite mituri despre sex iti pot face viata amara si iti pot diminua instant dorinta. Din fericire, nu trebuie sa crezi tot ce auzi. Nu da crezare tuturor lucrurilor pe care ti le spun ceilalti, ci documenteaza-te inainte. Iata 5 mituri la care este bine sa renunti!

1. „Sexul ar trebui sa fie grozav de fiecare data”. Nimic mai gresit! Daca esti perfectionist din acest punct de vedere, afla ca lucrurile nu stau asa cum speri tu. Exista momente in care noptile fierbinti la care visezi nu vor fi pe masura asteptarilor tale. Acest lucru se poate datora in special stresului unuia dintre parteneri. Comunicarea va poate ajuta mult in acest caz.

2. „Sexul este mult mai placut in tinerete”. Aceasta este o conceptie invechita. Sexul poate fi o experienta extrem de placuta la orice varsta, daca cei doi parteneri sunt compatibili pe acest plan. Studiile arata ca cea mai mare incredere din punct de vedere sexual se castiga intre 60 si 69 de ani.

3. „Barbatii vor sa faca sex oricand”. Desi ai putea avea impresia ca barbatul de langa tine este mereu dispus sa faca dragoste, afla ca vor exista momente in care nici el nu va avea chef. Nu este nimic in neregula. In functie de anumiti factori precum stresul, alimentatia sau momentul zilei, barbatii pot fi doritori sau nu.

4. „Cand sunt intr-o relatie oamenii nu mai vizioneaza filme pentru adulti”. Filmele pentru adulti raman o placere vinovata atat pentru femei cat si pentru barbati, chiar daca acestia au o relatie serioasa. Asta nu trebuie sa te ingrijoreze. Este ceva absolut normal.

Sursa foto: urbanhealth.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top