Connect with us

Revistateo.ro

Poziții pentru grăsuțe. Ce spun specialiștii în erotism

dragoste

Poziții pentru grăsuțe. Ce spun specialiștii în erotism

Există câteva poziții sexuale ideale pentru femeile plinuțe. Nu e nicio rușine, iar acest subiect nu trebuie să fie unul tabu, având în vedere că trăim, totuși, în secolul XXI.

Poziții pentru grăsuțe care garantează o noapte de iubire ca în filme

1. Poziția lingurița. Această poziție e una simplă și le avantajează și pe femeile cu câteva kilograme în plus. Produce senzații incredibile. Femeia se așază pe partea laterală și îl lasă pe bărbat să facă toată treaba.

2. Femeia deasupra. O femeie plinuță poate să dețină controlul ușor într-o partidă de amor. Femeia se așază deasupra bărbatului și controlează fiecare mișcare. Este și una din pozițiile preferate ale doamnelor.

3. Bărbatul deasupra. Femeia pune o pernă sub stomac și se sprijină pe coate. Este una din pozițiile preferate ale masculilor, dar care produce plăcere și pentru femei.

4. Poziția pe la spate. Aceasta e una dintre pozițiile preferate atât de bărbați cât și de femei. Împreună cu poziția misionarului, este poziția sexuală cea mai des folosită în nopțile fierbinți.

CITESTE SI: Top 4 zodii de femei care se gandesc numai la sex

Dansa la bară într-un club de noapte. Un bărbat i-a propus să facă amor cu el. Ce s-a întâmplat după aceea este greu de imaginat

5. Poziția misionarului. Femeile care au câteva kilograme în plus pot profita cu încredere de această tehnică/ poziție. Nu de alta, dar stomacul se aplatizează atunci când stau pe spate. Este cea mai confortabilă poziție mai ales că bărbatul face toată treaba.

E important de precizat că este bine să te protejezi în timpul actului sexual. Utilizarea prezervativului nu este doar o măsură care împiedică o sarcină nedorită, ci te ferește și de o serie de boli cu transmitere sexuală.

Multe femei care nu se protejează când fac sex se trezesc peste câteva săptămâni sau luni cu simptome ale unor afecțiuni precum sifilisul sau află că au fost infectate cu virusul HIV.

Folosește prezervativul de fiecare dată când faci dragoste cu partenerul tău, chiar dacă vă știți de ceva vreme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top