Connect with us

Revistateo.ro

Secretele sexuale ale bărbaților. Iată cum îi poți da gata! Nu știai de punctul 2

dragoste

Secretele sexuale ale bărbaților. Iată cum îi poți da gata! Nu știai de punctul 2

La începutul relației, este firesc ca el să nu îți spună anumite lucruri. Poate fi vorba despre faptul că este cam dezordonat, sau că are anumite temeri oarecum jenante. Chiar și la capitolul sex este posibil să îți ascundă unele lucruri. Iată care sunt secretele sexuale ale bărbaților. Dacă le cunoști, îi poți da gata. Punctul 2 este important.

Secretele sexuale ale bărbaților. Iată cum îi poți da gata! Nu știai de punctul 2

1. La primele întâlniri, bărbații au tendința să mintă în legătură cu numărul de femei cu care au făcut sex. Și asta pentru a părea mult mai experimentați. Este posibil să spună că au avut mai multe partenere, dar în realitate numărul lor să nu fie chiar atât de mare.

La polul opus se află bărbații care ascund anumite relații. Asta pentru a nu face o impresie greșită și pentru a părea mai serioși.

Ce ai de făcut în astfel de cazuri? Este bine să faci sex protejat. Astfel te asiguri că nu rămâi însărcinată și nici nu te expui riscului de a lua anumite boli cu transmitere sexuală. Știi cum se spune: paza bună trece primejdia rea! Așa că, fii atentă la ceea ce îți spune.

CITEȘTE ȘI: Cand nu este bine ca o femeie sa aiba activitate sexuala

CITEȘTE ȘI: Ce le place bărbaților să le facă femeile înainte de sex

CITEȘTE ȘI: Beneficii pe care le ofera sexul in timpul sarcinii

2. Este posibil să te compare cu fosta lui iubită. Asta mai ales dacă a fost cu ea o mare perioadă de timp. Ar putea face comparații referitoare la aspectul fizic, la comportament și multe altele.

Ce ai de făcut? Ei bine, în acest caz, nu prea ai ce să faci. Doar fii tu însăți. În timp va realiza că ești diferită și că te vrea în viața lui. Dar este important să fii naturală, să fii tu însăți.

Secretele sexuale ale bărbaților. Iată cum îi poți da gata! Nu știai de punctul 2

3. Poate să țină legătura cu o fostă iubită. Char dacă relația voastră a devenitm mai serioasă. Asta pentru a fi mai siguri pe ei și pentru a ști că au un plan de rezervă în cazul în care ceva nu merge bine între voi.

Ce ai de făcut? Este bine să discutați deschis depsre asta. Astfel vei vedea dacă ai sau nu ai motive să te îngrijorezi.

4. Îi este teamă că va ceda ispitei și va face sex și cu alte femei. Din păcate, unii bărbați nu pot fi fideli. Asta se întâmplă și din cauză că sexul nu mai este ca înainte. Ce este de făcut? Asigurați-vă că mereu condimentați totul în dormitor. Statisticile spun că sexul după căsătorie devine mult mai intens. Deci, nu trebuie să vă panicați.

Sursă foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top