Connect with us

Revistateo.ro

dragoste

Care e frecvența ideală a partidelor de amor pentru a fi fericită?

Conform unui studiu american, există o frecvență ideală a partidelor de amor pentru ca o femeie să se simtă cu adevărat împlinită, notează revista Cosmopolitan Spania.

Studiul realizat de mai mulți psihologi americani dezvăluie că există un număr exact al partidelor de amor care asigură fericirea și armonia în viața de cuplu.

Cercetarea a fost făcută după ce au fost analizate peste 30,000 de cupluri americane cu viață sexuală activă. Această cercetare a durat mai bine de patru decenii, fapt pentru care rezultatele sale capătă mai multă validare.

Sexologii și psihologii susțin că numărul de partide de amor diferă de la cuplu la cuplu, însă ideal este ca două persoane să facă dragoste cel puțin o dată la 5 zile pentru a fi fericite.

Cercetătoarea Amy Muise susține că este mult mai importantă conexiunea și chimia dintre două persoane decât actul sexual în sine și că preludiul este de multe ori mai important pentru femei decât orgasmul.

Ce se întâmplă dacă femeile nu întrețin raporturi intime o perioadă lungă?

Dacă femeile nu fac sex o scurtă perioadă de timp, nu se va întâmpla nimic negativ. Din contră, lucrul acesta poate avea efecte benefice asupra vieții de cuplu.

Însă, dacă trece mult timp fără să facă sex, atunci pot să apară unele probleme. Iată ce se întâmplă dacă femeile nu fac sex mult timp.

1. Apare depresia. Lipsa sexului este asociată cu lipsa dragostei. Femeile care nu fac sex mai mult timp consideră că sunt private de afecțiune. Iar lucrul acesta duce la apariția depresiei.

De asemenea, apare nervozitatea. Și toate lucrurile acestea vor face ca pofta de mâncare a femeilor să scadă. Ele vor fi triste și vor avea senzația că nu contează pentru nimeni, spun specialiștii.

2. Apar dezechilibrele hormonale. Beneficiile sexului se resimt nu numai la nivel fizic, dar si la nivel psihic. Poate ai ales ca pentru o perioadă să nu mai faci sex, din diferite motive. Trebuie să știi că lipsa sexului are urmări negative, printre care se numără și apariția dezechilibrelor hormonale.

Dacă nu vei face sex o lungă perioadă de timp, atunci te poți confrunta cu probleme precum durerile de sâni, dereglarea ciclului menstrual sau diverse probleme localizate la nivelul ovarelor.

3. Lipsa sexului duce la apariția schimbărilor de comportament. Este un alt efect negativ al lipsei activității sexuale. Dacă nu vei face sex, atunci comportamentul tău se poate schimba. Sexul este o necesitate pentru organism.

În cazul în care nu ai activitate sexuală mai mult timp, atunci vei avea probleme de concentrare. De asemenea, vei fi mai stresată și vei avea o stimă de sine scăzută, spun specialiștii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top