Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie să știi când faci dragoste. Mituri în care să nu mai crezi

dragoste

Ce trebuie să știi când faci dragoste. Mituri în care să nu mai crezi

Iată ce trebuie să știi când faci dragoste. Sunt unele mituri despre sex pe care oamenii și acum le mai cred. Însă specialiștii vin să ne ofere explicații pentru a nu mai avea idei eronate legate de acest subiect. Iată despre ce este vorba.

Ce trebuie să știi când faci dragoste. Mituri în care să nu mai crezi

1. Nu poți rămâne însărcinată dacă faci sex în timpul menstruației. Nu este chiar adevărat! Deși se întâmplă mai greu asta, totuși nu este ceva imposibil. Așa că nu te baza pe acest mit și protejează-te chiar dacă alegi să faci sex în timpul menstruației.

2. Prezervativul te protejează împotriva bolilor cu transmitere sexuală. Este adevaărat că această metodă te protejează împotriva anumitor boli ce se transmit prin fluidele corporale. Dar asta nu însemană că te poate proteja de bolile ce se pot transmite prin contactul direct cu pielea.

3. Poți mima orgasmul. Nu este în regulă să faci asta, chiar dacă te gândești la partener, la sentimentele lui. Dar astfel îi vei da senzaia că face bine ceea ce face și va continua să facă aceleași lucruri, deci nu vei ajunge la orgasm.

4. Nu rămâi însărcinată dacă ejacularea se produce în afară. Nu este tocmai adevărat. Asta deoarece lichidul preseminal poate conține spermatozoizi. Deci nu scapi de riscul de a rămâne însărcinată folosind această metodă.

CITEȘTE ȘI: Ce le place bărbaților să le facă femeile înainte de sex

CITEȘTE ȘI: Secretele sexuale ale bărbaților. Iată cum îi poți da gata! Nu știai de punctul 2

5. Femeile au orgasm numai la penetrare. Nu este tocmai adevărat. Un număr foarte mic de femei ajung la orgasm în felul acesta. Este nevoie și de o stimulare a clitorisului pentru ca femeia să aibă orgasm în cele mai multe situații.

6. Femeile știu merue când au orgasm. Se pare că nu este tocmai adevărat nici lucrul acesta. Și asta deoarece, în urma unui studiu, femeile au recunoscut că nu știu mereu dacă au sau nu au orgasm. Orgasmul femeilor este mai complex. Poate fi vaginal, clitorian, de punct G. La bărbați este vorba doar despre un sigur timp de orgasm: ejacularea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top