Connect with us

Revistateo.ro

Cum îți dai seama că cel mai bun prieten s-a îndrăgostit de tine

Relatii

Cum îți dai seama că cel mai bun prieten s-a îndrăgostit de tine

Uneori, dintr-o frumoasă prietenie, se poate naște o frumoasă poveste de dragoste, în cazul în care cele două persoane decid că au sentimente unul pentru celălalt.

Este destul de greu să îți dai seama că unei persoane îi place de tine, iar în cazul unui prieten apropiat, este mult mai greu.
Prietenii apropiați tind să fie aproape în orice moment greu și este dificil să îți dai seama dacă vor ceva mai mult de la tine decât o amiciție sinceră.

Iată cum îți poți da seama că un prieten sau o prietenă a trecut de la prietenie la flirt și că încearcă să îți atragă atenția.

Fii foarte atent la următoarele semne și apoi poți decide dacă este momentul să vorbiți sincer despre relația voastră:

1.Fii atent la limbajul corpului și vezi cât de apropiat este celălalt de tine. Dacă se simte o oaarecare nervozitate atunci când stă lângă tine, este foarte posibil să îi placă de tine și să nu se poată relaxa din acest motiv. Va sta tot timpul pe lângă tine în grupul de prieteni și va încerca să te protejeze de ceilalți, atrăgându-ți atenția cu diverse discuții.

Acel prieten te va căuta peste tot cu privirea

2. Contacul vizual este o metodă universală a flirtului. Dacă se uită permanent în ochii tăi și îți caută permanent privirea în grupul de prieteni, atunci poți fi sigur că acea persoană este interesată de tine.

Citește și: Greșelile pe care trebuie să le eviți în prima lună de relație

Dacă nu face același lucru cu ceilalți atunci când ieșiți împreună, este un alt semn că vrea să fiți mai mult decât amici. De asemenea, trebuie să fii atent și dacă acea persoană zâmbește des când te privește în ochi, este un alt semn că este interesată mai mult de tine.

3. O persoană interesată de tine va începe să își atingă mai des părul, gâtul și să își muște buzele în jurul tău. Este un semnal subconștient că îi place de tine.

Citește și: Cele mai mari greșeli pe care le fac femeile în relație

4. Își schimbă complet modul de abordare. Se îmbracă mai îngrijit în jurul tău, ca și cum ar fi gata pentru o ieșire în oraș, alege locuri mai elegante în care să ieșiți și îți face complimente în legătură cu alegerile tale. Este clar faptul că deja nu te mai vede ca pe un prieten, ci ca pe un potențial partener.

Dacă s-a îndrăgostit de tine, va da semne de gelozie

5. Contactul fizic se schimbă atunci când cineva este interesat de un prieten sau de o prietenă. Îmbrățișările sunt mai dese și mai lungi, poate roși în preajma celuilalt.

De asemenea, dacă până acum obișnuia să îl îmbrățișeze pe celălalt iar acum nu mai face acest lucru, poate fi un semn că îi place foarte mult de tine și că este stânjenit din această cauză. De asemenea, trebuie să fii atent la modul în care reacționează dacă ceilalți te iau în brațe ori conversează mai mult cu tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top