Connect with us

Revistateo.ro

De ce nu mai vor bărbații să întrețină raporturi intime. Cauzele surprinzătoare

Cuplu

De ce nu mai vor bărbații să întrețină raporturi intime. Cauzele surprinzătoare

Atunci când un bărbat nu mai vrea să întrețină raporturi intime, femeia se gândește imediat că se întâmplă acest lucru din cauza unei aventuri. Însă, înainte de a ajunge la această concluzie, trebuie să te gândești că mai există și alte motive. Iată de ce un bărbat refuză o partidă de amor:

În primul rând, nivelul de testosteron scăzut este o cauză pentru care un bărbat caută scuze să nu mai aibă raporturi intime.

Citește și: Secretele sexuale ale bărbaților. Iată cum îi poți da gata! Nu știai de punctul 2

Nivelul de stres, precum și nivelul de poluare determină această stare a bărbatului, așa că ține cont și de acest aspect.

Al doilea motiv pentru care bărbații refuză o partidă de amor este starea de sănătate. O problemă renală, diabetul și unele afecțiuni ale ficatului pot determina această stare bărbatului.

Și medicamentele sunt responsabile pentru refuzul unui bărbat de a întreține raporturi intime cu partenera sa. Tratamentele antidepresive, precum și cele pentru tensiunea arterială joacă un rol important în libidoul bărbatului. În cazul în care partenerul ia aceste medicamente, cere sfatul unui medic pentru a vedea ce este de făcut.

Alți bărbați trec prin această situație atunci când au kilograme în plus. O greutate în exces duce la un libidou scăzut. Mai multe exerciții fizice și un stil de viață sănătos sunt de mare ajutor pentru a avea o viață sexuală activă și sănătoasă.

Copiii, un motiv pentru care bărbații nu mai simt nevoia de relații intime

Un alt motiv pentru care bărbații nu sunt atrași de partenerele lor este și acela că se uită la prea multe filme pentru adulți. Acest lucru îi face pe bărbați să nu mai simtă o atracție pentru partenerele lor.

Și apariția copiilor în familie este un motiv pentru care unii bărbați nu mai simt nevoia să aibă raporturi intime. Niște ieșiri în doi, o vacanță în cuplu sunt de mare ajutor pentru a reînvia pasiunea din relație. Nu doar femeile sunt stresate, ci și bărbații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top