Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care își găsesc marea dragoste până la toamnă

Astro-FUN

Zodiile care își găsesc marea dragoste până la toamnă

Timpul trece cu pași repezi, iar cei care nu și-au găsit încă marea dragoste se așteaptă ca până la toamnă cineva special să apară în viața lor. Iată care sunt zodiile care își găsesc marea dragoste până la toamnă.

Nativele zodiei Gemeni nu sunt aproape niciodată singure. Însă, astrele nu au fost de partea lor în ultima perioadă, așa că unele dintre ele sunt singure și neconsolate.

Citește și: Zodiile protejate de Divinitate luna aceasta

Însă norocul pare să bată la ușă și pentru ele. Cunoscute ca fiind niște persoane destul de complicate, este greu pentru un bărbat să le intre în grații. Este nevoie de multă muncă de convingere și de gesturi frumoase pentru a atrage atenția unei femei în zodia Gemeni.

Citește și: Zodiile protejate de Divinitate luna aceasta

Simplul fapt că îi asculți poveștile și râzi la glumele sale o poate cuceri iremediabil. Până în luna septembrie, femeia născută în luna Gemeni se poate îndrăgosti de o astfel de persoană. Ori își poate da seama că în jurul său a fost mereu acea persoană specială, dar pe care nu a văzut-o decât ca un prieten până acum. Va fi o dragoste la prima vedere, o poveste la care nativele zodiei au visat mereu și lângă acea persoană își vor putea găsi liniștea.

Nativele zodiei Săgetător își deschid sufletul unei persoane speciale

La fel ca nativele zodiei Gemeni, și nativele zodiei Săgetător sunt privilegiate în următoarea perioadă. Se anunță o perioadă foarte bună. Iar până la începutul toamnei, cineva poate apărea în viața lor pentru a le schimba viața definitiv.

Nativele Săgetător au avut multă răbdare până acum și nu s-au aruncat într-o relație care nu le convingea pe deplin. A venit momentul să își deschidă sufletul și să primească în viața lor pe acea persoană care le creează emoții. Iar doritori sunt, slavă Domnului. Se anunță a fi o relație de lungă durată, așa că nativele zodiei Săgetător își pot deschide sufletul pentru ca partenerul să le cunoască.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top