Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar octombrie 2018 Gemeni

Horoscop lunar octombrie 2018 Gemeni. Se anunță o lună în care nativii Gemeni trebuie să se gândească mai bine la viața lor sentimentală și să lase pe locul doi celelalte probleme.

Apasă pe zodia ta pentru a citit horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Venus, planeta care guvernează casa iubirii Gemenilor, începe din data de 5 octombrie să retrogradeze în casa muncii și a sănătății, iar acest lucru îi face pe nativi să se gândească din ce în ce mai mult la viața sentimentală. Unii dintre ei pot lega o relație la locul de muncă, în timp ce alții încep să fie atrași de cineva din grupul de prieteni.

Abia la finalul lunii vor putea clarifica anumite situații sentimentale și se vor autoanaliza mai mult. Pentru că își doresc foarte mult de la ceilalți, încep să se întrebe dacă și ei oferă, la rândul lor, ceea ce ei cer. Ar fi bine să nu mai fii atât de exigent cu tine și cu ceilalți în această lună, deoarece s-ar putea să închei luna tot singur.

Cei care sunt într-o relație au parte de o lună liniștită, în care pot crea împreună tradiții noi, se pot cunoaște mai bine și își pot multe planuri de viitor.

Prima săptămână a lunii vine cu o criză pentru nativii zodiei, care își doresc să scape cât mai repede de niște datorii mai vechi. Vor lua dintr-o parte și vor pune în altă parte și se vor liniști abia atunci când nu vor mai fi datori. Acest lucru îi stresează.

Gemenii primesc multe sarcini la serviciu

Casa muncii Gemenilor este intens activă în octombrie 2018, ceea ce poate duce la mai multe sarcini la serviciu. Însă, odată cu responsabilitățile, vine și aprecierea șefilor și nu este exclusă o promovare în funcție ori o mărire de salariu extrem de motivantă.

În această lună, ar fi bine să fii mai atent la discuțiile pe care le poți începe la serviciu, deoarece se pot transforma în bârfe care te vor afecta. Nu te implica în discuții siropoase și păstrează distanța de aceste „tentații”.

Nu amâna vizitele la medic în această lună

Cât despre starea de sănătate, ar fi bine să nu mai amâni anumite vizite la un medic specialist, să faci niște analize și să iei măsurile care se impun dacă nu te simți prea bine. Nu e cazul să ajungi la surmenaj în această lună, pentru că este nevoie de tine acasă, dar și la serviciu. Odihnește-te mai mult și oferă-ți timp și ție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top