Connect with us

Revistateo.ro

Astrofun

10 lucruri pe care Gemenii trebuie să le facă în 2019

Îți prezentăm o super-serie astrologică a lucrurilor pe care trebuie să le schimbi în 2019, în funcție de zodie, pentru a-ți merge bine.

GEMENI: 10 lucruri de făcut în noul an

1. Nu mai neglija oamenii care vor să îți dea un sfat bun, care vor să îți dovedească prietenia lor sinceră.

2. Iubește cu cap. E anul în care poți trăi multe dezamăgiri. Este anul în care trebuie să te gândești serios cum vrei să evolueze relația ta.

3. Călătorește mai mult. Ai parte de momente frumoase de fiecare dată când mergi într-o excursie, iar anul acesta va fi unic din acest punct de vedere.

4. Fii sincer cu prețul de a avea hateri. Până acum ai neglijat anumite situații și ai spus ce au vrut alții să audă, dar ai pierdut.

5. Fă sport, începe activități care să îți dea energie, care să te revitalizeze.

6. Schimbă-ți stilul vestimentar. Abordează ținute noi, perspective noi. Garderoba ta merită o îmbunătățire și… uneori haina îl face pe om.

7. Nu intra în disensiuni cu persoanele care nu înțeleg felul tău de a fi. Cel mai simplu și mai inteligent este să îi ignori.

8. Petrece mai mult timp cu prietenii și cu familia, mai ales în momentele în care simți că te apasă singurătatea. Nu te mai închide în tine.

9. Caută resurse noi de distracție. Inovează, sparge gheața, marchează un trend și ajută-i pe cei lipsiți de imaginație să realizeze că nu e nevoie de mare lucru pentru a fi fericiți.

10. Nu în ultimul rând, zâmbește mai mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top