Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Gemeni. Din punct de vedere sentimental, săptămâna va debuta într-un mod foarte interesant.

Gemenii vor lua multe decizii neașteptate. Vor reacționa în moduri în care nici ei nu se așteptau să o facă. Dar totul va fi spre binele lor. Vor face pași pe care nu credeau că se simt pregătiți să îi facă în relație. Nu atât de repede, cel puțin. Dar totul va fi neașteptat de bine pentru ei.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Gemeni

La locul de muncă simți că ești prins în aceeași rutină care îți displace din ce în ce mai mult. Te tot întrebi ce este de făcut. Ei bine, o scurtă pauză ar fi ideală. Așa că un concediu te poate ajuta tare mult. Vei vedea că după câteva zile de pauză, lucrurile vor începe să meargă din ce în ce mai bine.

În privința banilor, Gemenii nu au de ce să își facă probleme. Vor avea resurse financiare suficiente pentru a-și satisface orice dorință. Dacă vor să achiziționeze ceva, nu au de ce să stea prea mult pe gânduri. Gemenii știu cât de mult au muncit pentru a obține acea sumă de bani, așa că merită să se răsfețe puțin. Să nu se exagereze, totuși.

Starea de sănătate a Turilor va fi în general bună. Singura problemă a acestor nativi poate apărea din cauza stresului. Așa că sunt sfătuiți să evite situațiile stresante, să nu se lase afectați de lucrurile negative.

Tot ei vor avea de suferit, așa că ideal ar fi să fie mai egoiști, să se pună pe ei pe primul loc. Este important să se gândească mai mult la ei, în primul rând la propria persoană, și apoi la ceilalți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top