Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Gemeni. În prima săptămână din octombrie, marile tale lipsuri vor fi în sfera comunicării.

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 INTEGRAL

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Deși ești un bun comunicator și îți place să faci schimbi de idei cu oameni care de multe ori gândesc total diferit de tine, săptămâna asta parcă vrei să îți canalizezi energia pe altceva.

Mai exact, vrei să acționezi mai mult și să vorbești mai puțin, iar asta nu e decât de lăudat. În ce privește munca, vei fi un om al cuvântului și, așa cum spuneam mai sus, vei reuși să vorbești perfect prin faptele și rezultatele eforturilor tale înainte de a ține discursuri despre strategii și alte nebunii.

Financiar, e o perioadă benefică pentru a pune bani deoparte. Economisind vei reuși să faci apoi tot ce ți-ai propus, de ce nu să îți îndeplinești câteva dorințe mai vechi.

Legat de viața sentimentală, aici se complică un pic lucrurile. Vei ajunge la concluzia că nici tu nu știi ce vrei, că nu ai habar ce te face cu adevărat fericit, că nu mai crezi în iubire, dar poate fi doar un sentimente fals născut din prea multe dezamăgiri.

Nu spune niciodată niciodată chiar dacă acum nu ai cele mai roz perspective privind viața ta amoroasă. Ai carismă din plin și un suflet minunat încât să le permiți celor care te iubesc cu adevărat sau celor care vor să te cunoască să se apropie de tine.

Așadar, perioada cuprinsă între 1 și 7 octombrie va fi una presărată cu momente frumoase cu o singură condiție: să îți deschisi sufletul mai mult, să permiți oamenilor să facă parte din viața ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top