Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Taur

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Taur. Teste peste teste, examene peste examene și vorbim aici de cele ale vieții. Asta îți va aduce prima săptămână din octombrie.

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Taur

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 INTEGRAL

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Ești o persoană biruitoare, știi să faci față situațiilor de criză, dar în continuare te nemulțumesc anumite comportamente, în special ale colegilor, peste care nu poți să treci cu vederea.

Nu e exclus să te iei la harță cu companionii tăi din cauza felului în care abordați anumite sarcini la serviciu.

Trebuie să fii pregătit toată săptămâna cu argumente pentru că se va anunța o ploaie de reproșuri la adresa ta, iar unele dintre reclamații nu îți vor pica bine absolut deloc.

Așadar, profesional, singura mare problemă a săptămânii nu e legată de felul în care muncești, căci aici nu îți poate reproșa nimeni nimic, ci despre felul în care gestionezi relația cu colegii.

Financiar începutul de lună este primițător. Miercuri sau joi pot sosi sume importante de bani în buzunarul tău. Vei fi cadorisit din toate părțile, eventual cu niște bonusuri care îți confirmă performanțele sau cu niște bani pe care trebuia să îi primești de mai multă vreme.

Subiectul dragoste va fi complet tabu. Nu prea vei avea timp să petreci seri romantice, căci oboseala de la serviciu te va acapara 100%.

Totuși, va trebui să stai de vorbă cu persoana iubită și să îi explici motivul distanțării tale în dormitor. Fă-o într-un mod credibil, adică nu inventa scuze pentru că ai suficiente motive pentru care nu prea îți arde de nopți pasionale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top