Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop anual

Horoscop Minerva 2019 Taur

Horoscop Minerva 2019 Taur. 2019 este un an în care va trebui să-ţi stabileşti un obiectiv personal, iar acest lucru se poate face pe tot parcursul anului, deci până la sfârșitul lui decembrie când poţi trece la materilizarea lui.

Dacă lucrezi intens cu tine, vorbesc despre un intens program de auto-îmbunătățire, îţi vin în ajutor mai multe planete decât este ​ normal.

2019 este un an în care vei munci din greu, în perioada mai – septembrie vei depune cele mai mari eforturi profesionale dar şi răsplata va fi pe măsură. Modificările în plan financiar le vei simţi între lunile aprilie și iunie.

În plan relațional, lucrezi cel mai bine cu cei născuți în celelalte două semne de Pământ – Capricorn şi Fecioară. Dacă eşti născut în perioada 4 – 6 mai și 26 – 28 aprilie ai putea să consideri acest an important în toate parteneriatele și afacerile pe care le vei face.

Anul trecut a fost, în principiu, un an fericit. Ai prosperat, te-ai distrat și ai avut multe experiențe norocoase și fericite, în prima parte a anului. Această tendință continuă şi în 2019 și meriți toate acestea. Ai suferit destul în ultimii ani și acum este timpul pentru o anumită echilibrare a conturilor.

Deci, urmează un an destul de bun pentru călătorii, petreceri și activități de agrement. Mulți dintre voi se vor putea lăuda cu activități de petrecere a timpului liber îmbinate armonios cu munca sau în căutare de bani.

Cariera este importantă de foarte mulți ani. A fost activă, frenetică, plină de schimbări bruște și abrupte, dar în principiu pozitivă. În acest an, când Uranus a schimbat semnele și casele, te poți aștepta la mai multe schimbări, dar într-un ritm mai puțin frenetic.

Adevărul este că a existat şi mult idealism în cariera ta în ultimii ani, dar de acum și în următorii ani idealismul va spori. Mai mult, va fi pus în practică. Mulți dintre voi vor schimba parcursul carierei în acest an sau în următorii ani.

Cariera ta va fi mai satisfăcătoare personal și nu doar o modalitate de a face bani. Vei fi recunoscut pentru activitatea susţinută în muncă și în acţiunile de caritate mai mult decât suma pe care o donezi.

De anul trecut, Saturn este în Casa a 9-a şi forțează dezvoltarea mentală și intelectuală, prin credinţă şi studiu. Îți vei selecta interesele intelectuale și vei abandona subiectele cu care simţi că nu rezonezi. Învățarea va fi mai lentă, dar mai aprofundată.

Elevii vor trebui să studieze şi să exerseze mai mult, dar munca grea va fi răsplătită în cele din urmă. Este timpul pentru a-ţi disciplina gândirea, a-ţi ordona gândurile, vorbirea și procesul logic. Mintea ta este un instrument uimitor, dar are nevoie de temperare în aceste momente.

Cele mai importante domenii de interes din acest an sunt cele intelectuale și comunicarea, cariera, prietenia, activitățile de grup, știința și astrologia, sexul, transformarea și reformarea personală, lucrurile mai profunde ale vieții, să îi ajuţi pe alții să prospere, datoria și rambursarea datoriilor, distracție, activități de agrement, creativitate și iubire până pe 25 septembrie iar sănătatea și munca după 25 septembrie.

Calea cea mai mare de împlinire sunt copiii, creativitatea, activitățile de agrement, afacerile, iubirea, sănătatea și munca până la 25 septembrie și după 25 septembrie, corpul, imaginea, aspectul și plăcerile personale.

Oportunitățile anului

Pentru a-ţi atinge obiectivele pentru acest an va fi mai bine dacă ai lucra în echipă care să îţi acorde un sprijin solid, deoarece există o fază pregătitoare înainte de iunie, de care poți beneficia dacă finalizezi un studiu anterior sau îţi vei îmbunătățiți abilitățile de muncă şi de socializare.

În mai și iunie atenţia îţi va fi atrasă de o nouă direcție. Munca susţinută, de la începutul lunii februarie până la începutul lunii iunie, aduce beneficii neaşteptate.

Limitările anului

Limitele ţi le vei impune, vor veni din dorința ta, deoarece se pare că va trebui să te bugetezi bine pentru primele 5-6 luni ale acestui an.

Cheltuielile făcut cu înțelepciune între 5 martie şi 3 aprilie, sau stabilirea unor obiective clare şi precise în acest moment, este esențială. Diverse întâmplări sau evenimente, de la mijlocul lunii mai până la sfârșitul lunii iunie, îţi vor testa resursele, ai grijă la deciziile financiare pe care le iei.

Domeniile de interes

Dragoste: Viața sentimentală îţi va fi plină de pasiune și emoții în acest an. Dar tot acum a-i putea să te răsfeţi prea mult şi să te scufunz. Nu fii impulsiv, ci află ce vrea partenerul tău de la tine. Noi relaţii pe frontul iubirii, dacă eşti bărbat, femeile sunt ceva mai fidele. În primul trimestru al anului ar putea apărea unele îndoieli în viața ta sentimentală sau în căsătorie.

Cu toate acestea, reuşeşti să le elimini datorită abordării optimiste. Nu lua toată vina asupra ta, ci caută şi semne să vezi încotro o ia viaţa ta sentimentală. Pe parcursul anului, vei avea de învăţat multe lecții cu privire la relații, lecţii pe care ţi le vei însuşi pe căi dificile.

Anul 2019 aduce familia și problemele sale în prim plan dacă eşti căsătorit. Ar fi sfârșitul drumului pentru câteva relații. În schimb, noile relații debutează furtunos încă de la începutul anului. Întinde-ţi aripile și acoperă-le pe toate, nu lăsa pe nimeni din familie să se simtă părăsit în acel moment. Anumite sacrificii se cer și la tine acasă.

Acesta ar fi cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile în ceea ce privește anumite aspecte juridice. Dar, nu luați decizii grăbite, reflectă, analizează și pune în balanţă ce este în avantajul familiei tale în acest an. Vei reuși să îţi impui punctul de vedere cu un efort minim în această perioadă.

De pe la mijlocul anului, lucrurile par să se încingă în zona iubirii. O mai bună înţelegere a ta şi a partenerului tău, va duce la îmbunătăţirea vieţii tale emoţionale. Pe măsură ce anul trece, aşteaptă-te la progrese sentimentale. Timpul va fi alături de tine, continuă să rămâi departe de rupturile și concepțiile greșite ale altora.

Carieră: Acest an va aduce multe ocazii de a-ţi consolida cariera. Vei putea restabili anumite relaţii de afaceri sau servicii care au cam fost date deoparte în ultima vreme. Colaborările vor funcționa bine pentru tine acum.

Este un moment potrivit pentru a-ți susține poziția în carieră. Foloseşte-ţi abilităţile şi talentele şi adu echilibru în mediul în care lucrezi. Revenirea la idealuri mai vechi te va ajuta să le materializezi în acțiune. Perioada te ajută, de asemenea, să îţi consolidezi poziția în sfera profesională. Alege modul practic de exprimare și nu te uita în urmă.

Unele întâlniri profesionale ar putea fi transformate în relații de durată, nu trebuie decât să le cultivi cu grijă.

Financiar: Situația financiară generală a materialistului Taur va fi destul de bună în 2019. În acest an, vei putea să îţi permiţi datorii și împrumuturi pe termen lung. Cu toate acestea, ar fi destul de dificil pentru tine să rămâni la ceea ce ţi-ai planifcat pentru consolidarea propriului buget.

Undeva pe la mijlocul anului, lucrurile vor începe să se îndrepte în arena financiară. Cheltuieli puţine și păstrarea unui stil de viață sănătos te va salva de dezastrele financiare majore din acest an.

Ia decizii înțelepte înainte de a apela la marile companii financiare. Acordă o atenție deosebită salvării evenimentelor majore care te pot îndatora ulterior. Unele dintre cheltuielile financiare ar putea afecta și dispoziția și comportamentul tău general. Asigură-te că rămâi în limita bugetului / mijloacelor, deși poți să dai o mână de ajutor şi celor care au nevoie.

Sănătate: Deși unii dintre Tauri, se vor confrunta cu probleme de sănătate, la nivelul tău, nivelul de energie va fi destul de bun. Anumite modificări ale stilului de viață sunt totuşi necesare în acest an, dacă vrei să-ţi păstrezi starea de sănătate. Intervenţiile medicale trebuie să aibă loc pentru a evita consecințele neplăcute.

Cu timpul s-ar fi ajuns la cutremure majore din punct de vedere a sănătății. De la mijlocul anului, ar fi indicat să te apuci de un sport nou şi să respecţi orele de odihnă în timpul liber. Reîncarcă-ți bateriile atunci când ai ocazia. Răsfaţă-ţi trupul și sufletul, pentru a recâștiga sinele adevărat și a te întoarce la sinele tău sănătos.

Călătorii: Anul viitor este foarte bun pentru călătorii pentru toţi nativii Taur. Multe călătorii scurte și pe distanțe lungi vor fi preferate. De asemenea, Jupiter, în domiciliu, favorizează călătoriile de afaceri la distanţă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top