Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop anual

Horoscop Minerva 2019 Berbec

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Nu ai putea să fii peste tot, să faci totul și să fii şi sinele tău obișnuit de super-persoană.

Anul trecut a trebuit să stabileşti priorități și să te concentrezi asupra a ceea ce era cu adevărat important pentru tine iar această tendință va continua şi în 2019.

Anul 2019 se deschide cu dorinţa de a lua viaţa în piept încă din primele zile. Frustrările vor trece în plan secund, dar s-ar putea să fie nevoie să înveți încă de la începutul anului ce înseamnă să lupţi cu morile de vânt.

Martie și aprilie sunt speciale, iar pentru cei ale căror zile de naștere se apropie de 21 martie și 19 aprilie să se aștepte la oportunități majore înainte, fie la sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie. Relațiile în general se vor îmbogăți și se vor extinde în viața ta din acest moment.

La fel ca anul trecut, 2019 vorbeşte despre depășirea obstacolelor, rezolvarea problemelor, învățarea răbdării – o lecție foarte dificilă pentru voi care doriți totul ieri dacă s-ar putea și atingerea obiectivelor prin procese evolutive, mai degrabă decât deodată.

Trebie să înțelegi că tema natală este planul divin al vieții tale și că, în cele din urmă, este un plan de fericire, de succes și de împlinire, iar Universul aduce provocări pentru a te face mai puternic, pentru a te educa și a păstra lucrurile cu aevărat folositoare.

Prea multă ușurință și armonie sunt cu siguranță plictisitoare și există chiar un sindrom, cel de a fi obosit de fericire. Mulți dintre voi au găsit slujba dorită în 2018 și mulți dintre voi o vor găsi în acest an, deoarece perspectivele ocupării forței de muncă sunt într-adevăr promiţătoare.

Anul trecut planeta Uranus se plimba prin semnul Berbecului. Avea să se producă o schimbare majoră însă anul acesta. Uranus a stat în Berbec timp de aproximativ șapte ani. Dar din primăvara lui 2018, s-a mutat în Taur şi va sta în casa a 2-a a banilor munciţi şi a stimei de sine alţi şapte ani de acum încolo, ceea ce va aduce multe schimbări materiale.

În primul rând îţi va aduce prieteni orientați material și te vor duce în profunzimile profunde ale unor afaceri sau câştiguri aşteptate de mult timp. Cei care sunteți deja au o afacere vor face, probabil, schimbări importante în ce priveşte strategia, tehnicile de lucru, practicile sau negocierile. Mulți dintre Berbeci se vor despărți de toate lucrurile vechi care îi trag înapoi și vor începe să meargă singuri pe drumul lor.

Totodată, vei experimenta mari transformări spirituale.

Anul trecut nu a fost un an relaţional deosebit de puternic, dar acest lucru se va schimba până la sfârșitul lunii septembrie 2019. Dragostea se întâmplă cu siguranță. Cei care sunt singurii se vor căsători probabil sau vor avea norocul să întâlnească omul dorit. Prietenii apropiaţi ajung și ei în acest tablou.

Cele mai importante lucruri pe care le veţi experimenta sun legate de interesele pentru familiei, de problemele emoționale, de prietenie, de activitățile de grup, de spiritualitate, de religia, de studiu și de călătoriile, de sănătate și de muncă până pe 25 septembrie și de dragoste și activități sociale după 25 septembrie.

Calea cea mai bună de împlinire în anul viitor sunt sănătatea și munca, finanțele şi dragostea.

Oportunitățile anului

Timpul cel mai bun pentru acțiuni personale este în primele patru luni ale anului. Vor fi două Luni Noi în Berbec, pe 21 martie și 19 aprilie, aşa că profitaţi de ele, deoarece pot aduce două noutăți în viața voastră. Ai putea să te muţi într-o altă localitate sau într-o altă ţară şi să începi o nouă carieră, să începi o căutare personală, cu mai mult entuziasm și forţă decât ai simțit până acum.

Limitările anului
Se întâmplă același lucru ca și anul trecut, când o nouă responsabilitate se pregătea să intre în viața ta de familist și a familiei, în general, undeva în luna iunie a anului trecut. Ei bine, ea se va accentua și va continua și în acest an.

Presiunea responsabilităţii o vei simţi la începutul lunii martie, în funcţie de cum aţi făcut ajustările care se impuneau sau ați finalizat lucrările începute. Uneltele din jurul casei tale ar putea avea nevoie de modernizarea undeva prin aprilie și mai, de asemenea, ai putea întâmpina dificultăți în comunicare.

Domenii de interes

Dragoste: – Încă de la începutul anului preocupările sentimentale domină, iar din august cunosc o îmbuntăţire considerabilă. În ultima săptămână din septembrie, 3 planete – Soare, Mercur, Venus vor tranzita Casa a 7-a şi semnul Balanţei, și una dintre ele este Venus. Din acest moment te poți aștepta la o creștere majoră a atracţiei care va veni dinspre ceilalţi.

Dacă îţi cauți un partener, fie călătoreşti, fie priveşti departe de locurile obișnuite pentru a găsi o astfel de persoană. Zilele din jurul Eclipsei de soare din 14 octombrie va avea un sens special pentru tine.

Pentru unii Berbeici, prietenia se va transforma în dragoste sau căsătorie în 2019. Mijlocul anului ar putea aduce tranziția majoră de la burlăcie la căsătorie. Poţi avea parte de o relație pasională și senzuală. Evită reacţiile impulsive în relație. Aşează-te împreună cu partenerul şi planifică-ţi viitorul. Dă mai multă importanţă iubirii voastre.

Te sfătuiesc să eviți singurătatea și să rămâi cu familia. Este un moment bun pentru a răspândi dragoste și bunătate în jur. Sentimentele și atitudinea vor fi destul de contagioase în aceste zile. Prin urmare, răspândeşte fericirea în jurul tău.

Nu te abține de la e lua decizii chiar dacă par premature, atâta timp cât este vorba despre relațiile de familie. Vei fi ispitit de tihna vieţii de familie dar îngrijorările şi anxietatea nu te vor ocoli. Te poţi aştepta la anumite întârzieri și obstacole în chestiunile legate de familie.

Carieră: – Cariera are o importanță mai mare în 2019 și eşti înclinat să depui eforturi încă de la începutul anului în acest sens. Unii ar putea găsi un nou loc de muncă. Dacă se produce o schimbare în acest domeniu, este probabil ca ea să aibă loc la sfârșitul lunii aprilie până la sfârşitul lunii mai.

Cu toate acestea, ţi se recomandă să fii tu însuți, transformându-te în altceva nu ar funcționa în acest an. Aşteaptă-te la un mediu pe tot parcursul anului. Vei putea câștiga bunăvoința autorităților, vei obține mai multe informații despre activitatea care te interesează iar cercul social se va extinde.

Este un an în care nu se lucrează singur pentru carieră, cel mai bine este să formezi un parteneriat sau o colaborare și să te asociezi cu alţii. În acest fel, vei evita capcanele majore legate de investiţii neprofitabile pe care va trebui să le suporți singur.

Finanțe: – Achitarea de obligațiile față de familie și de gospodărie este cea mai mare cheltuială financiară acum. Unii ar putea să cumpere un teren sau o proprietate pentru care să plătească rate lunar.

Dacă lucrezi și îţi planifici programul de investiții fă-o din februarie până la începutul lunii martie, pentru că ai să ieși mai bine decât te aştepţi. Din septembrie parteneriatele sau sindicatele pot aduce beneficii financiare.

Ţi se recomandă să îţi menți opțiunile deschise pe măsură ce banii intră în conturi. Revizuieşte-ţi situația financiară, fă-ţi un buget funcțional și rămâi pe el pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, îţi va fi destul de greu să îţi menți planurile financiare. Dar trebuie să o faci altfel progresul ar putea fi oprit.

Probabil vei înţelege că trebuie să faci câteva schimbări a stilului tău de viață dar și în alte domenii pentru a-ţi păstra poziția financiară.

Anul este însă bun pentru investiții pe termen lung. Asigură-te că eşti în limitele legalităţii indiferent de deciziile pe care le vei lua în sectorul financiar. Bugetează-ţi banii cu înțelepciune căci este mai bine dacă știi când și unde să spui stop.

Sănătate: – În martie și iulie ai putea fi o perioadă care să vizeze starea sănătății tale, în special dieta. De asemenea, vei fi predispus la accidente la sfârșitul lunii aprilie și până la mijlocul lunii mai deci atenţie la viteză și la impulsivitate pentru că puteţi trage mai mult decât credeţi.

Anul începe cu sănătate și vitalitate bună. Nivelurile generale de energie sunt în creștere până în aprilie-martie, când Soarele se află în semnul tău. Optimismul va face să iei decizii majore cu privire la schimbările stilului de viață. Vei avea nevoie de mult curaj și vigoare pentru ca orice lucru sub soare să fie posibil.

Totuși, nu-ți cheltui prea mult energia. Evită autoindulgențele de orice fel, pe tot parcursul anului. Te-aş sfătui să te apuci de un sport sau orice hobby care implică mişcare în timpul liber și să-ţi restabileşti un nivel cât mai scăzut la stres. Conectează-ze la natură într-un fel sau altul pe tot parcursul anului.

Călătorii: majoritatea acestora se vor dovedi benefice pe termen lung. Există probabilitatea de relocare datorită transferului cu locul de muncă. Tranzitele planetare indică toate tipurile de călătorii pentru nativii din Berbec.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top