Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 2019 Balanță

Horoscop anual

Horoscop Minerva 2019 Balanță

Horoscop Minerva 2019 BALANȚĂ. În ultimii câțiva ani, viața a fost pentru tine mult o petrecere, cu excepția ultimului an, dar în 2019 ai o dispoziție pentru afaceri. Cariera și ambițiile sunt importante.

Vei fi foarte pretențios, foarte exigent. Știi că doar munca grea și realizarea reală aduc succes. Împreună cu aceasta este nevoie să echilibrezi cumva cerințele familiei cu cariera.

Mai multe despre asta mai târziu. Startul îl va data de 9 noiembrie, când Jupiter se va reveni în domiciliu după aproape 12 ani și va trebui să echilibrezii viața personală cu o carieră bine definită.

Anul trecut, mulți dintre voi au încercat să își facă munca mai plăcută și mulți dintre voi ați făcut progrese extraordinare. Aceast îndemn și tendință va continua și în anul următor, iar aspectele arata bine pentru nativi. Ideea pare a fi aceea de a face ca munca să fie o joacă și joaca să însemne muncă.

Jupiter s-a mutat la începutul lui septembrie în Casa 1, casa personalității și a vitalității, astfel că spiritualitatea anului trecut, a făcut din 2018 pentru tine un an foarte spiritual. Mulți nativi Balanță au abordat discipline spirituale și au început studii serioase în aces sens. Cei aflați deja pe cale spirituală au avut parte de revelații și cunoaștere înaltă. Această tendință va continuă și în 2019.

Mutarea lui Jupiter în propriul semn aduce prosperitate și succes material pe tot parcursul anului. Expansiunea spirituală pe care ai experimentat-o, în cea mai mare parte în interior, se va traduce în efecte exterioare, tangibile. Vei fi optimist, fericit, jovial și recunoscător Universului pentru ceea ce primești. Pe de altă parte vei cunoaște multă plăcere personală și încântare senzuală.

Cele mai importante domenii de interes din anul următor sunt spiritualitatea, corpul, imaginea, aspectul personal și plăcerea până pe 3 decembrie și după 3 decembrie, comunicarea și interesele intelectuale, copiii, iubirea și creativitatea, sănătatea, munca și cariera.

Căile tale de cea mai mare împlinire sunt transformarea personală, ajutarea altora să prospere, achitarea datoriilor, să studiezi lucrurile mai profunde ale vieții și spiritualității până în 3 decembrie, apoi atenția va trece pe Imagine, pe felul cum arăți, pe aspecte care țin și de plăcerea personală.

Oportunitățile anului

Până în septembrie, când sunteți arhitectul sau îmbunătățirea proprie, vă puteți aștepta să vă ajute din aprilie până în la sfârșitul lui august.

În tot acest timp, Venus, va trece prin Vărsător, Pești și Berbec, Taur, Gemeni – perioadă în care îți va stimula locvacitatea, Rac și Leu semne de Aer, de Apă, de Foc și de Pământ, fapt care îți va permite o exprimare mai ușoară, îți va stimula generozitatea, te va încărca cu energie și va face să te gândești de două ori înainte de a scoate bani din buzunar pentru cine știe ce capriciu.

Când Jupiter va intra în Capricorn pe 3 decembrie, lucrurile se vor concentra pe avansarea personală.

Limitările anului

De pe la mijlocul lunii mai și până la sfârșitul lunii iunie apoi august – mijlocul lui noiembrie, Saturn va baleia între Casa finanțelor din muncă proprie și Casa comunicării, perioadă în care ar va fi necesar să îți urmărești atent cheltuielile și îți poate afecta viața socială distrăgându-te de la alte activități la fel de importante.

Domenii de interes

Dragoste.

Balanța este întotdeauna interesată de iubire și de dragoste, dar în acest an mai puțin ca de obicei. Casa a 7-a nu este o casă puternică în acest an. Ai mai multă libertate de mișcare poate prea multă pentru o relație stabilă.

Ai ocazia să reconfigurezi această zonă, așa cum vrei. De obicei, prevalează status quo-ul. Nu sunt probleme pentru cei căsătoriții doar cei singuri care sunt tinzi rămân singuri în continuare.

Am citat acest lucru drept mulțumire să luați lucrurile așa cum sunt. Totul este în regulă, deci nu este nevoie să faci schimbări majore.

Cea de-a 11-a Casa a Prietenilor este, de asemenea, goală în acest an va fi ocupată o perioadă scurtă cât planetele o vor tranzita. Acest lucru arată și un an an al statutului social. Totul este bine și prieteniile vor continua, mai mult sau mai puțin, așa cum au fost.

Pe 3 decembrie, Jupiter va părăsi propriul semn ca să se mute în Capricorn. Aceasta înseamnă o perioadă de muncă intensă pentru celălalt.

Marte va fi pentru tine mesagerul iubirii anul acesta și va trece nouă dintre cele 12 semne și case ale horoscopului tău în anul care urmează. El nu va mai sta în nici un semn sau casă mult timp.

Acest lucru arată că oportunitățile romantice vor veni într-o varietate de moduri care te poate lăsa fără suflu în acest an. Nevoile și atitudinile în dragoste se vor schimba periodic.

Eclipsa totală de Soare din 2 iulie va testa căsătoria sau relația actuală, dar acest lucru nu îi va afecta pe toți nativii Balanță, doar pe cei născuți între 10 și 23 octombrie.

Balanțele care își doresc o a doua căsătorie vor avea această ocazie după 25 septembrie, când Jupiter revenit în mers normal își va continua drumul spre Casa a 5-a a iubirii. Am putea vorbi despre un vecin, poate un vecin nou, cu cineva implicat în viața și interesele lor educaționale.

Unul dintre părinții sau amândoi vor fi mult mai prezenți, din punct de vedere social, în acest an. El sau ea se vor apropia de ceilalți, conducând, cu farmec, o ofensivă de a-și face noi prieteni și pentru a atrage iubire. Aceste eforturi sunt menite să aducă rezultate.

Deși a Casa a 4-a, a familiei nu este o casă puternică, această parte a vieții este importantă din alte motive. Planeta cea mai elevată a temei natale anul acesta, va fi Saturn aflată în domiciliu și în Capricorn.

El este puternic prin poziția sa. Vei da mai multă prioritate familiei și va fi o prioritate pe agenda ta. Alături de el îl găsim pe Pluto care vine și dublează, chiar triplează puterea lui Saturn.

Principala provocare a anului este dată cumva de amestecul dintre confortul de acasă cu o carieră de succes. Când stăpâna Casei a 4-a, Luna trece prin Casa a 10-a a carierei, distincția dintre casă și carieră se estompează.

Adesea, sub această influență vedem oameni care au biroul la domiciliu. Este ca și cum ar trăi în biroul lor. Cei care au birouri în afara casei vor face ca lucrurile să fie cât mai familiare. Unii oameni vor desfășura cariera din casa lor.

Ei vor lua această decizie. Văd în acest lucru un mod de viață valabil, o contribuție importantă adusă societății. Alții vor încerca să înființeze sau să lucreze pentru micile întreprinderi familiale. Mulți vor aplica metode corporative la domiciliu.

Va exista o contabilitate strictă, roluri și taxe formalizate, programe, bugete, analiza fluxului de numerar etc. și va exista o absorbție a valorilor familiale – angajații sau partenerii de afaceri vor fi ca membrii familiei, de care se îngrijesc, le vor acorda dragoste și sprijin necondiționat. Acest fel de a muncii nu se întâmplă peste noapte, ci va demara ca proces continuu.

În afară de această integrare a căminului și a carierei, situația familiei pare a fi dată de statutul social. Nu există schimbări la orizont, deși ai libertate să faci acest lucru dacă vrei. Universul te împinge să te miști, dar metabolismul procesului îți aparține.

Cu stăpânul Casei a 4-a și a Casei a 8-a în Casa a 10-a a carierei, ambițiile tale devin tot mai puțin personale, deși ele vizează întreaga familie și, adesea, crește statutul familiei în ansamblu.

Copiii reprezintă un interes important în acest an. Balanțele tinere își vor dori mai mulți copii după 25 septembrie, și aspectele pentru a pune în practică aceste lucruri sunt bune.

Pe de altă parte, așa cum am menționat, starea de sănătate a copiilor este o preocupare permanentă, dar totul va funcționa normal. În general, copiii sunt mai sensibili în aceste zile.

Sunt idealiști, au visuri și viziuni generate de vremea valorii lor. Trebuie ascultați cu respect. În multe cazuri, ei au mesaje spirituale pentru părinții lor, iată măcar un motiv pentru care trebuie să fie educați cât mai creativ, prin natură și prin arte. Se pot ocupa de carte, dar au nevoie și de artă, de frumos, de sensibilitate.

Cele mai bune perioade pentru renovarea casei sau cumpărarea diverselor bunuri pentru casă sunt în perioada 14 ianuarie – 8 februarie, 7 august – 6 septembrie și 22 noiembrie – 16 decembrie. Cele mai bune perioade pentru a ridica construcții, pentru a reface sau a renova casa va fi de la 7 mai până în 28 iunie și de la 16 noiembrie până pe 25 decembrie.

Cariera

Cariera este importantă în acest an și se văd multe progrese, dar prin muncă grea. Chiar și cei dintre voi care aleg stilul de viață independent nu pot reuși fără o disciplină personală. Trebuie să adoptați un program și să aveți obiective și să le respectați. Fără disciplină, stilul de viață independent este doar un sinonim al șomajului.

Locul de muncă și oportunitățile de angajare vor apărea spontan, brusc, din unde te aștepți mai puțin, atunci când te aștepți mai puțin. Vor fi momente când vei lucra din greu, unde ritmul de lucru va fi frenetic și exigent și vor exista momente când nu o să ai aproape nimic de făcut. Există extreme neobișnuit de laxe în ce privește viața profesională.

Cei care se angajează acum sau cei care deja sunt angajați vor avea un an mai dificil, deoarece există o mare instabilitate a forței de muncă. Firma sau instituția în care lucrezi este ca o ușă rotativă.

Lucrătorii vin și pleacă. Este greu să știi cine va fi disponibil și în ce zi, dar această instabilitate poate fi tratată obiectiv dacă iei lucrurile cu calm. Există întotdeauna o soluție pentru fiecare problemă.

De câțiva ani a existat multă stres din pricina banilor care acum erau, acum nu erau, dar această situație s-a schimbat din iarna anului trecut. Saturn s-a mutat în Capricorn, Pluto este și el acolo, dându-ți putere, concentrare și voință și îndepărtând stresul nesiguranței, astfel că obiectivele financiare vor fi atinse cu ușurință.

Scriitorii vor scrie mult și își vor vinde cărțile cu ușurință iar cititorii vor spori. Profesorii vor avea mai multe șanse de a preda liber și de a avea succes prin atitudinea și munca lor. Librăriile vor avea o ofertă de carte educațională cum nu au mai avut de mult timp. Și cumpărători, de asemenea.

Mutarea lui Jupiter în Casa a 10-a a a carierei, a provocărilor și a Imaginii sociale pe 3 decembrie, în Capricorn, și va aduce noutăți legate nu doar de imagine – vestimentație, articole de lux, cum ar fi bijuteriile sau accesoriile, ci și de concepție și strategie, de rigurozitate și de stabilitate, de putere profesională, astfel încât unele Balanțe vor fi atrase de viața politică.

Cei care vor căuta un loc de muncă vor avea o perioadă mai dificilă, dar acest lucru nu ar trebuie să îi demobilizeze, dimpotrivă este cazul să înțeleagă ce se întâmplă.

Așa cum am menționat, au nevoie să se bucure de munca lor, chiar dacă pare una neplăcută. Aceasta este o forță majoră pentru mulți ani de acum înainte ceea ce va genera teama fie că vor rămâne blocați în orice loc de muncă, fie nu vor găsi un loc de muncă.

Dar în timp, vor vedea o îmbunătățire constantă a situației la locurilor de muncă. De îndată ce cred că au găsit profesia de vis atunci apare o altă oportunitate de angajare chiar mai plăcută. Există multe schimbări în ce privește locurile de muncă în anul care vine dar nu uita că cea mai mare bucurie este munca ce te motivează mai mult decât salariul.

Cu Neptun în Casa 6 a Muncii, stilul de viață independent pare foarte atrăgător. Lucrezi pentru tine însă misiunea ta va fi de fiecare dată alta. Ai mai multă libertate și timp liber și îți poți schimba obiceiurile de lucru.

Mulți dintre voi vor alege să fie liberi în aceste zile. Mulți vor lua pulsul evenimentelor în direct, adică de pe stradă. Unii vor prefera să se înscrie la agențiile de angajare temporară și vor prelua mai multe sarcini în această perioadă, decât o muncă permanentă și constantă pentru angajator.

Desigur, cea mai bună soluție ar fi să găsească o muncă pe care să o faci din plăcere și care să permită o libertate personală maximă. Rămâneți atenți la aceste oportunități.

Financiar

Nu aș mai spune însă că cea de-a 2-a Casă, a banilor proveniți din muncă proprie și a bunurilor pe care le deținem, nu este una puternică! Dar nu te prea interesează aceste lucruri, chiar dacă 2019 va fi totuși un an prosper. Poate că lipsa de interes, neutralitatea față de finanțare și relaxarea ta ajută, de fapt, să se întâmple prosperitatea.

Banii sunt câștigați prin comunicare, unul dintre punctele tale forte. Acest lucru se observă în mai multe feluri. Văd asta în multe feluri. Planeta financiară, Pluto se află în Casa a 4-a a familiei, casă identității personale.

Stăpâna Casei a 4-a este Luna, iar a semnului este Saturn deoarece Casa a 4-a cade în semnul Capricornului care este și domiciliul lui Saturn. Comunicarea mai ales cu cei din familie este locul unde profitul va fi maxim. Acest lucru este benefic dascălilor, celor care lucrează în marketing, în vânzări, scriu, public relations, activități de publicitate și altele asemenea.

De asemenea, ai o viziune specială, un sentiment special pentru industria de telecomunicații, publicitate și mass-media ca investitor. Investitorii profesioniști trebuie să studieze aceste industrii mai atent.

Dacă oferi un serviciu sau un produs, drumul spre profit este să îl comercializezi cât mai eficient. Noile căi se vor deschise după 25 septembrie, când Venus, stăpâna cash-flow va tranzita Casa a 5-a, a investițiilor imediate.

SĂNĂTATEA

Sănătatea este, în fapt, bună în acest an, dar nu la fel de robustă cum a fost în ultimii ani. Anul trecut, Saturn a început să fie într-un aspect stresantă cu semnul tău și această tendință este valabilă și anul anul.

Din nefericire, Casa 6 a Sănătății arată o slăbiciune în acest an, datorită lui Neptun care este și el în domiciliu, în Pești și care sugerează o sensibilitate a sistemului limfatic, probleme intestinale și chiar o slăbiciune a pancreasului și a stomacului, arată că uneori nu ești atent la semnalele pe care ți le trimite organismul și, cu toate acestea acorzi sănătății atenția pe care o merită. Acest lucru este un semnal minunat pentru sănătate.

Totuși, trebuie să fii conștient de limitele tale fizice. 2019 nu este un an în care să arzi lumânarea la ambele capete, deși vei fi tentat să o faci. Îndemnul în zilele noastre este să muncești din greu și să joci din greu, dar va trebui să înveți să pui limite. Sănătatea va fi o prioritate importantă în viața ta pentru mulți ani de acum încolo.

Lui Neptun îi place să experimenteze din poziția în care este. El este planetă care amăgește, ascunde realitatea sub un văl neconvențional. Aceasta arată că vei trece printr-o serie de experiențe neașteptate, legate de sănătate în acest an.

Medicina alopată, tehnicile sau terapiile alopate nu sunt pentru tine. Îți place noul, ceva revoluționar, să te întorci la natură. Îți place să iei suplimente pe bază de plante, alimente miracol, sucuri organice, să practici posturi de yoga etc.

Dulapul sanitar va arăta ca o farmacie, plin de sticle cu vitamine, poțiuni, pastile și picături. Costă o avere, dar nu-ți pasă. Deoarece aspectele sunt favorabile, vor apărea multe cunoștințe interesate de acelaşi mod de tămăduire. Deși eşti, în general, popular și iubeşti acceptarea socială, eşti considerat un pic excentric când vine vorba despre sănătatea ta.

Neptun, care este planeta Sănătății pentru tine, ceri imperios să fii cu picioarele pe pământ când se pune problema sănătăţii. Pe de altă parte, arată necesitatea masajului limfatic pentru picioare și de a fi în contact cu pământul, cu iarba și solul.

Neptun într-un semnal apă demonstrează importanța contactului cu pământul şi a consumului de apă pentru sănătatea generală. Respirația corectă pare o crinţă neobișnuită pentru zilele noastre. Exercițiile de respirație vor produce însă rezultate pozitive pentru sănătate. Te vei simți mult mai bine.

Este un an şi vor mai urma câţiva, pentru asumarea responsabilității pentru propria sănătate. Corpul tău este unic. Are propriile sale ciudăţenii. Vei afla că nu există reguli universale pentru ca o dietă sau o terapie să funcționeze la fel pentru toată lumea. Afli lucruri interesante despre corpul tău, dar această învățare se va produce prin experienţă personală și cu multe încercare și greşeli.

Cele mai bune perioade pentru sănătate, în general, vor fi de la 21 ianuarie până în 18 februarie, 21 mai până la 21 iunie și 23 septembrie până pe 23 octombrie.

Cele mai stresante perioade pentru sănătate vor fi de la 1 ianuarie până în 19 ianuarie, 21 martie până în 21 aprilie, 21 iunie până în 22 iulie și 21 decembrie până la 31 decembrie. Asigură-te că te odihneşti și te relaxezi mai mult în aceste perioade.

Sănătatea părinților sau a bunicilor va fi mai delicată în acest an. Ei trebuie să se odihnească și să se relaxeze cât mai mult și să-și păstreze energiile la un nivel cât mai ridicat. Perioadele de detoxifiere le vor face bine.

Sănătatea copiilor este, de asemenea, mai delicată. Coloana vertebrală, genunchii, problemele cu oasele şi cu dinții necesită mai multă atenție. Ei vor beneficia mult din terapiile orientate spiritual.

CĂLĂTORII

Călătorii: pare să fie un an bun pentru călătorii. Există probabilitatea de a călători în străinătate, iar la mijlocul fiecărei luni vei călători din cauza muncii tale. În călătoriile lungi ţi se recomandă să fii precaut cu privire la sănătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top